Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

7 εφαρμογές για να αυξήσεις την παραγωγικότητά σου στο γραφείο

Είσαι ελεύθερος επαγγελματίας; Δεν έχεις χρόνο; Θέλεις να φτιάξεις την παρουσίαση εντός ολίγων λεπτών; Θέλεις ενδοεταιρική επικοινωνία με τους συνεργάτες σου αλλά χωρίς τηλέφωνα και εκατοντάδες emails; Δες παρακάτω 7 εφαρμογές για το κινητό σου και το PC για να κάνεις τη ζωή σου πιο εύκολη!

Pages και Keynote by Apple: Πρώτα και πολύ βασικά! Μια εφαρμογή για το κινητό σου και το tablet σου με την οποία μπορείς να δημιουργείς εντυπωσιακά σημειώματα, έγγραφα, αναφορές σε πάρα πολύ λίγα λεπτά. Και μία εφαρμογή για να δημιουργήσεις μια παρουσίαση χωρίς να έχεις ανοιχτό τον υπολογιστή σου, στο κινητό σου όπου και να βρίσκεσαι. Το γράψιμο γίνεται πιο εύκολο, έτσι κερδίζεις χρόνο και είσαι παραγωγικός!

Yast: Ο διαχειριστής χρόνου σου! Μπορείς να προγραμματίσεις το χρόνο σου τα ραντεβού σου, τα project σου τα reports σου ακόμη και τα ομαδικά project και όχι σε βάθος χρόνου. Βελτιώνεις την παραγωγικότητα σου χωρίς καθυστερήσεις και συντονίζοντας απόλυτα το πρόγραμμα σου με υπενθύμιση από το Yast!

Orbi: Ελληνική εφαρμογή με βραβείο Bite! Μία συνδρομητική υπηρεσία που έχει ως σκοπό να βοηθάει τον ελεύθερο επαγγελματία, μέσα από τη χρήση νέων τεχνολογιών, να βρίσκει τρόπους να εξελίσσει τη δουλειά του, να βλέπει τα ραντεβού στην αρχική οθόνη, να οργανώνει το χρόνου του και να παρακολουθεί το έργου του και τους πελάτες του χωρίς να έχει μαζί του έγγραφα και ημερολόγια.

Slack: Η εφαρμογή που καταρρίπτει την ενδοεταιρική επικοινωνία. Πάνω από 8.000 εταιρείες έχουν σαν εφαρμογή το Slack. Συνδυάζει ομαδικές συζητήσεις από πολλές συσκευές ταυτόχρονα και την ευχέρεια στο χρήστη να βλέπει αμέσως τα νέα μηνύματα. Συγχρονίζεται με όλες τις συσκευές PC, Mac, Android,iOS.

Flipboard: Μία εφαρμογή ιδανική για όσους βλέπουν καθημερινά την δημοσιότητα online. Συγχρονίζει τις εκδόσεις που θες, τα μέσα που θες και τα άρθρα τα οποία θέλεις να βλέπεις καθημερινά. Χωρίς να ανατρέχεις συνεχώς σε κάθε μία σελίδα, το Flipboard στα συντονίζει και στα εμφανίζει.

WeTransfer. Έχει την δυνατότητα να μεταφέρει ολόκληρα βίντεο HD, φωτογραφίες και αρχεία εργασίας έως 10 GB σε όλες τις συσκευές χωρίς να χρησιμοποιείς το usb η οποιοδήποτε άλλο μέσο μεταφοράς. Όλα προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης και η αποθήκευση είναι μακροχρόνια.

Η εικόνα είναι του χρήστη Paula Valentim

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις