Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ο Νίκος Κακαβούλης στο πρώτο Startup Grind Athens του 2015

Το Startup Grind συνεχίζει στην Αθήνα τα μηνιαία events που σκοπό έχουν να διδάξουν, να εμπνεύσουν και να ενώσουν τους Έλληνες επιχειρηματίες.

Νίκος Κακαβούλης, επιχειρηματίας με πολύχρονη εμπειρία στις startups, κάνει ποδαρικό στο Startup Grind Athens για το 2015 και φέρνει με την νέα χρονιά μια εκδήλωση που θα συζητηθεί, καθώς θα παρουσιάσει για πρώτη φορά το νέο project στο οποίο δουλεύει πυρετωδώς.

Ο ιδρυτής του Daily Secret, εκδότης καθημερινών e-mail newsletter θα μιλήσει για την εμπειρία του στο τιμόνι της εταιρείας που αναπτύχθηκε ραγδαία σε 27 αγορές, ξεπερνώντας τους 1 εκατομμύριο συνδρομητές. Κατάφερε να σηκώσει συνολικά 4,4 εκατ. δολάρια και έγινε η πρώτη ελληνική startup που ολοκλήρωσε 3 γύρους χρηματοδότησης στην αμερικάνικη αγορά. Πριν από το Daily Secret ήταν ιδρυτικό μέλος μια άλλης startup της HealthLeap, που εξαγοράστηκε από το Vitals.com.

Ο Νίκος ήταν μέχρι πρόσφατα ο brand ambassador του Dewars και δούλεψε με την Google ώστε να φέρει ελληνικό και διεθνές περιεχόμενο στις πλατφόρμες Fieldtrip και Google Glass. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών και του Columbia Business School και μέλος του δικτύου της Endeavor. Ζει πλέον μόνιμα στην Αθήνα και απολαμβάνει να βοηθά άλλους νέους επιχειρηματίες.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΚΕΕ, με την υποστήριξη του InnovAthens και ξεκινάει στις 18.00 το απόγευμα. Η αμεσότητα που εξασφαλίζει ο κόμβος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων – InnovAthens και η μοναδική μορφή των εκδηλώσεων του Startup Grind, αποτελεί το δυνατό σημείο που συγκέντρωσε από την πρώτη κιόλας στιγμή την προσοχή του κοινού.

Ημερομηνία: Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015
Ώρα: 18.00
Χώρος: InnovAthens
Διεύθυνση: “Τεχνόπολις” Δήμου Αθηναίων, Κτίριο Αεριοφυλάκιο 2, Πειραιώς 100, Γκάζι

Για κρατήσεις θέσεων μπείτε εδώ.

H ατζέντα της εκδήλωσης 
18.00: Networking και φαγητό
19.00: Fireside chat με τον Νίκο Κακαβούλη (Founder Daily Secret)
20.00: Networking

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις