Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Prosperty: Διαμεσολάβηση για στεγαστικό δάνειο με ένα κλικ!

H ελληνική proptech Startup αδειοδοτήθηκε ως πιστοποιημένος διαμεσολαβητής από την Τράπεζα Ελλάδος

Σε μια νέα καινοτομία, η οποία φέρνει τους πελάτες της ένα βήμα πιο κοντά στο ακίνητο των ονείρων τους προχώρησε η ελληνική proptech Startup, Prosperty. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία αδειοδοτήθηκε ως πιστοποιημένος διαμεσολαβητής από την Τράπεζα Ελλάδος, λαμβάνοντας την προβλεπόμενη από την παράγραφο 4, του άρθρου 28 – Ν. 4438/2016, άδεια λειτουργίας «Μεσίτη στεγαστικής πίστης». Τι σημαίνει αυτό στην πράξη; Ότι με τη συγκεκριμένη πιστοποίηση, κατοχυρώνεται πως η Prosperty πληροί όλα τα κριτήρια που ορίζει η Τράπεζα Ελλάδος σχετικά με τη διαμεσολάβηση για την έκδοση στεγαστικού δανείου και γίνεται αυτομάτως μία από τις 4 εταιρείες που έχουν πάρει την άδεια πανελλαδικά.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση σε συνεργασία με τις 4 συστημικές τράπεζες η εταιρεία παρέχει δωρεάν βοήθεια στη διαδικασία προέγκρισης στεγαστικού δανείου ανεξαρτήτως από το αν ο χρήστης έχει βρει το ακίνητο στην Prosperty ή όχι, σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας, επιτυγχάνοντας την ολοκλήρωση της διαδικασίας προέγκρισης σε μόλις 3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία υποβολής του φακέλου του.

«Σε περίπτωση που δεν έχεις βρει ακίνητο, αλλά θέλεις να διεκδικήσεις ένα μέσω στεγαστικού δανείου η ομάδα μας είναι δίπλα σου ώστε να σου βρει το κατάλληλο ακίνητο αφού τρέξουμε για σένα την οικονομική προέγκριση! Ως επίσημοι διαμεσολαβητές και πάντοτε με τη βοήθεια και την εμπειρία των εξειδικευμένων μας συμβούλων είμαστε δίπλα σου σε κάθε στάδιο της διαδικασίας, από την υποβολή της αίτησης μέχρι την εκταμίευση του δανείου, πετυχαίνοντας τους καλύτερους όρους χρηματοδότησης» δηλώνει η εταιρεία.

Ακόμα, η Prosperty σύντομα θα ανακοινώσει και τη νέα της πλατφόρμα, η οποία θα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες της μέσα σε μόλις 4 βήματα να αιτηθούν στεγαστικό δάνειο για να αποκτήσουν το ακίνητο των ονείρων τους πιο εύκολα από ποτέ.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις