Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

12 ελληνικές startup αναζητά η Startupbootcamp E-commerce

Η Startupbootcamp Άμστερνταμ, που αποτελεί τον κορυφαίο επιταχυντή για E-commerce startups και μέλος του παγκόσμιου και βραβευμένου επιταχυντή Startupbootcamp, διοργανώνει μια FastTrack ημερίδα στην Αθήνα, για ελληνικές startups στον χώρο του E-commerce.

Συγκεκριμένα, η  Startupbootcamp Άμστερνταμ ψάχνει για 12 εξαιρετικές startups οι οποίες και θα παρουσιάσουν την επιχειρηματική τους ιδέα σε μια ομάδα εξειδικευμένων μεντόρων στις 29 Ιουνίου στην ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στο Orange Grove.

Οι startups θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν εκτενή «1 to 1» αξιολόγηση και συμβουλές όσον αφορά στο προϊόν τους, το επιχειρηματικό τους σχέδιο και τις ικανότητες παρουσίασής τους.

Η ημερίδα αποτελεί μια σπουδαία ευκαιρία για τις εταιρείες να έρθουν σε επαφή με το διεθνές δίκτυο επαφών της Startupbootcamp και να κερδίσουν μια θέση στην λίστα υποψηφίων για το επόμενο E-commerce πρόγραμμα επιτάχυνσης. Παράλληλα, η ημερίδα είναι ανοιχτή και για καινοτόμες νεοσύστατες επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να λάβουν καθοδήγηση και έκθεση σε ανθρώπους του χώρου.

Ανοιχτές οι αιτήσεις για το δεύτερο e-Commerce πρόγραμμα

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του 1ου E-Commerce προγράμματος επιτάχυνσης, η Startupbootcamp Άμστερνταμ έχει ήδη ανοίξει αιτήσεις για το δεύτερο πρόγραμμα, το οποίο ξεκινάει στις 12 Οκτωβρίου. Με περισσότερα από 3 δισ. ανθρώπους να αναμένονται να βρίσκονται στο διαδίκτυο μέχρι το 2025, η Startupbootcamp έχει αναλάβει την αποστολή να προωθήσει την καινοτομία στο χώρο του E-commerce, παρέχοντας στις καλύτερες startups του κόσμου ένα πρόγραμμα επιτάχυνσης παγκοσμίων προδιαγραφών. Για να βρει αυτές τις startups, η Startupbootcamp Amsterdam διοργανώνει περισσότερες από 20 FastTrack εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο.

Οι αιτήσεις για την Startupbootcamp E-commerce θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι τις 7 Αυγούστου. Στις 8 και 9 Σεπτέμβρη, στις λεγόμενες Selection Days, θα επιλεγούν οι 10 startups που θα λάβουν μέρος στο πρόγραμμα επιτάχυνσης. Τον Οκτώβριο, οι εταιρίες θα μετακομίσουν στον καινούριο εργασιακό χώρο 750 τ.μ. της Startupbootcamp στο Άμστερνταμ.

Οι παροχές

Εκτός από έξι μήνες δωρεάν εργασιακού χώρου, οι startups θα λάβουν 15.000 ευρώ η κάθε μία, καθώς και εκτενή καθοδήγηση από 150+ επιχειρηματίες, επενδυτές και πολυεθνικές εταιρίες. Συνολικά, η αξία των προνομίων και υπηρεσιών που προσφέρει η Startupbootcamp υπολογίζεται άνω των 400.000 ευρώ.

Tο τρίμηνο πρόγραμμα επιτάχυνσης ολοκληρώνεται με την εκδήλωση Demo Day όπου οι startups παρουσιάζουν την επιχείρηση τους μπροστά σε περισσότερους από 150 επενδυτές.

Σε ότι αφορά στην εκδήλωση, στην Αθήνα, είναι ανοιχτή για όλες της νεοσύστατες επιχειρήσεις του E-commerce κλάδου, ενώ περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά στη διαδικασία αιτήσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν εδώ.

athes_startupboot_702x1024

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις