Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το νέο ChatGPT Plugin της Travelmyth σας βρίσκει το ιδανικό ξενοδοχείο

Το plugin όχι μόνο βρίσκει τις ιδανικές επιλογές διαμονής με βάση τις προσωπικές προτιμήσεις των χρηστών, αλλά αντλεί επίσης διαθεσιμότητα και τιμές, επιτρέποντας στους χρήστες να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις

Η Travelmyth, η μηχανή αναζήτησης ξενοδοχείων με προηγμένα φίλτρα κατηγοριών, είναι τώρα διαθέσιμη ως plugin στο ChatGPT. Χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη, το plugin λειτουργεί στο παρασκήνιο, αλληλεπιδρώντας με την Travelmyth για να παρέχει εξατομικευμένες προτάσεις ξενοδοχείων από μια βάση δεδομένων με πάνω από 4 εκατομμύρια ξενοδοχεία παγκοσμίως, ταξινομημένα σε 60 διαφορετικές κατηγορίες.

Το plugin όχι μόνο βρίσκει τις ιδανικές επιλογές διαμονής με βάση τις προσωπικές προτιμήσεις των χρηστών, αλλά αντλεί επίσης διαθεσιμότητα και τιμές, επιτρέποντας στους χρήστες να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις. Μέσω του ChatGPT, τα ερωτήματα των χρηστών μεταφέρονται στην Travelmyth, η οποία στη συνέχεια φιλτράρει τις επιλογές και παρουσιάζει τα πιο ταιριαστά καταλύματα.

Ακολουθούν μερικά παραδείγματα αλληλεπιδράσεων με το ChatGPT plugin της Travelmyth:

«Βρες ένα ξενοδοχείο στο Μπαλί με πισίνα υπερχείλισης για μήνα του μέλιτος από τις 17 έως τις 23 Ιουλίου».

«Είμαστε ένα ζευγάρι που ψάχνει για ένα απομονωμένο παραλιακό θέρετρο στις Μαλδίβες με σπα και βίλες πάνω από το νερό. Σκοπεύουμε να επισκεφθούμε τις Μαλδίβες την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου».

«Είμαστε ένα ζευγάρι με μια 7χρονη κόρη που σχεδιάζει ένα 8ήμερο ταξίδι με το αυτοκίνητο στην Ευρώπη που ξεκινά στις 4 Αυγούστου από το Μιλάνο και καταλήγει στο Μόναχο. Μας αρέσει να περπατάμε, να απολαμβάνουμε τη φύση, τα πάρκα για οικογένειες, τα μουσεία και τις δραστηριότητες για όλη την οικογένεια. Θα θέλαμε πολύ να μείνουμε τουλάχιστον μία φορά σε ένα οικολογικό ξενοδοχείο, και θα προτιμούσαμε ένα ξενοδοχείο με πισίνα. Επίσης, βεβαιώσου ότι όλα τα προτεινόμενα ξενοδοχεία διαθέτουν χώρο στάθμευσης για το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό μας.

Μπορείς να προτείνεις μία πιθανή διαδρομή και ξενοδοχεία με βάση τα κριτήρια αυτά»;

Το τρίτο παράδειγμα δείχνει πώς το ChatGPT plugin επεκτείνει τις δυνατότητες της Travelmyth. Μέσω του plugin μπορούν να διεκπεραιωθούν σύνθετα, λεπτομερή και πολύπλευρα αιτήματα, προσφέροντας ένα επίπεδο εξατομίκευσης και λεπτομέρειας που δεν ήταν εφικτό πριν.

Ο Γιάννης Νούσης, συνιδρυτής της Travelmyth, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την καινούρια αυτή λειτουργία. «Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για την πρώτη έκδοση του plugin, οι δυνατότητές του είναι ήδη εμφανείς. Το ChatGPT plugin της Travelmyth προσφέρει στους χρήστες εκτενείς πληροφορίες για τα ξενοδοχεία, επιτρέποντας μια νέα, εξατομικευμένη προσέγγιση στην ανακάλυψη ξενοδοχείων. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή εξέλιξη και ανυπομονούμε να τη δοκιμάσετε»!

Το ταξίδι για την ανακάλυψη του ιδανικού καταλύματος ξεκινά με το plugin της Travelmyth, το οποίο μπορείτε να βρείτε στο plugin store του ChatGPT, όπου είναι άμεσα διαθέσιμο για δωρεάν εγκατάσταση.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις