Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Battlenet Gaming Stations: «Σήκωσε» 220.000 ευρώ για την ενίσχυση της ελληνικής κοινότητας Esports

Η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αλυσίδα Gaming Stations θέλει να δημιουργήσει έναν χώρο ικανό να φιλοξενήσει εκδηλώσεις παγκοσμίου βεληνεκούς

Η Battlenet Gaming Stations, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αλυσίδα Gaming Stations (εξέλιξη των internet cafe), φέρνει άλλη μια μεγάλη επένδυση στον χώρο του gaming και των esports, με στόχο την ενίσχυση της ευρύτερης κοινότητας των esports στην Ελλάδα και τη δημιουργία ενός εξαιρετικού χώρου, ικανού να φιλοξενήσει εκδηλώσεις παγκοσμίου βεληνεκούς.

Το κατάστημα Battlenet Arena, στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, πρόσφατα υποβλήθηκε σε σημαντική αναβάθμιση εξοπλισμού. Με εντυπωσιακή χωρητικότητα 300+ θέσεων, αποτελεί τη μεγαλύτερη esports Arena στην Ευρώπη και είναι διαθέσιμο 24/7. Διαθέτει τα καλύτερα gaming setups στην Ελλάδα, PC Stage, τις πλέον υπερσύγχρονες κονσόλες, racing wheels, streaming room, VR καθώς και ένα πλήρως εξοπλισμένο μπαρ.

Στο πλαίσιο της αναβάθμισης, ο χώρος έχει εξοπλιστεί με εξοπλισμό τελευταία τεχνολογίας για να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία gaming στο χώρο του. Με ολοκαίνουργιες motherboard, επεξεργαστές i7 13700, πανίσχυρα τροφοδοτικά και κάρτες GPU 4070ti σε όλη την Arena, διασφαλίζεται ότι κάθε παίκτης μπορεί να απολαύσει απρόσκοπτο παιχνίδι και ασυναγώνιστες επιδόσεις κατά τη διάρκεια της παραμονής του.

Επιπλέον, οι υπολογιστές στο stage, έχουν εξοπλιστεί με τις κορυφαίες κάρτες γραφικών RTX 4080, ενισχύοντhmatod;oας περαιτέρω τη δυνατότητα του καταστήματος να φιλοξενεί εκδηλώσεις esports του υψηλότερου διαμετρήματος και δυνατότητα gaming 8K.

Η Battlenet Gaming Stations επεκτείνει την παρουσία της σε όλη την Ελλάδα. Μόνο τον τελευταίο χρόνο, η εταιρεία δημιούργησε με επιτυχία 8 πλήρως εξοπλισμένα καταστήματα, ξεπερνώντας τα 98 Gaming Stations (Battlenet και υποστηριζόμενα), σε όλη τη χώρα, με συνεχείς επενδύσεις σε high-end Gaming εξοπλισμό, αναβαθμίζοντας πλήρως την εμπειρία Gaming στο σύνολο των καταστημάτων.

Η συνεχής έρευνα και ροή επενδύσεων σε εξοπλισμό, χώρους, δραστηριότητες και ανθρώπινο δυναμικό, αντιπροσωπεύει τη δέσμευση της Battlenet Gaming Stations για την προώθηση και την υποστήριξη της ζωντανής κοινότητας των esports στη χώρα και θέτει για άλλη μια φορά νέα πρότυπα για την αριστεία των esports venues. Έχοντας ήδη καθιερωθεί ως ένας ζωντανός κόμβος για την τοπική κοινότητα των gamers, πλέον στοχεύει να προσελκύσει τοπικούς και διεθνείς παίκτες, διοργανωτές και χορηγούς τοποθετώντας έτσι την Ελλάδα ως κορυφαίο esports & gaming προορισμό.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις