Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Startupper Awards 2023: Η τρομερή «ατάκα» και ο πιο γλυκός καλεσμένος της βραδιάς!

Ο πιο γλυκός καλεσμένος της σπουδαίας βραδιάς όπου απονεμήθηκαν τα Startupper Awards 2023 στον Ελληνικό Κόσμο δεν ήταν... δίποδος, αλλά τετράποδος!

Η Startup εταιρεία Hoolie Pet κέρδισε το πρωτότυπο βραβείο της κατηγορίας Pet Friendly στα Startupper Awards 2023, με τον CEO και co-founder της, Κωνσταντίνο Φωτόπουλο, να το παραλαμβάνει με τρομερή «ατάκα» και… εκλεκτή συνοδεία!

Συγκεκριμένα, ο κ. Φωτόπουλος ανέβηκε στη σκηνή συνοδευόμενος μεταξύ άλλων από τον Δαίδαλο, το πανέμορφο Σπιτς της Hoolie Pet, το οποίο δεν… ψάρωσε καθόλου από τα φώτα και τις βραβεύσεις, «κλέβοντας την παράσταση» με το κέφι του!

Ο Κωνσταντίνος Φωτόπουλος, αφού είχε ακούσει ήδη αρκετούς Startuppers να αναφέρονται στον επαναπατρισμό τους είπε πως «εμείς δεν ήρθαμε από το εξωτερικό, αλλά κατευθείαν από… Νέα Ιωνία!», καταχειροκροτούμενος από το ενθουσιασμένο κοινό για την ευρηματικότητά του.

Συνέχισε αναφέροντας ότι η Hoolie Pet έχει δημιουργήσει ασφαλιστική κάλυψη για τα κατοικίδια και στάθηκε επίσης στην πρόσφατη συνεργασία με κορεατική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης, η οποία κάνει διάγνωση κατάστασης ενός pet μέσα σε δύο λεπτά από φώτο, με ακρίβεια πάνω από 90%, ενώ ευχαρίστησε το Startupper για τη βράβευσή του.

Την απονομή του βραβείου στην κατηγορία Pet Friendly έκανε η Μαρία Χαλά, επικεφαλής του Female Founders’ Startups Cluster, ICC WOMEN HELLAS.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις