Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Νέο ορόσημο για την Welcome Pickups: Εξυπηρετεί πάνω από 200 προορισμούς παγκοσμίως

Η επέκταση αυτή σηματοδοτεί μια κρίσιμη φάση στο ταξίδι της εταιρείας, η οποία έχει καταφέρει να διπλασιάσει την παγκόσμια παρουσία της σε μόλις 12 μήνες

Η Welcome Pickups, η πρωτοπόρος δύναμη στον παγκόσμιο κλάδο των χερσαίων μεταφορών για ταξιδιώτες, ανακοίνωσε το αξιοσημείωτο επίτευγμα της επέκτασής της σε πάνω από 200 προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Αυτό το σημαντικό ορόσημο υπογραμμίζει τη δέσμευση της εταιρείας να παρέχει απρόσκοπτες ταξιδιωτικές εμπειρίες σε έναν αυξανόμενο αριθμό ταξιδιωτών, με σκοπό να εξυπηρετήσει πάνω από 2,5 εκατομμύρια ταξιδιώτες ετησίως.

Η επέκταση αυτή σηματοδοτεί μια κρίσιμη φάση στο ταξίδι της Welcome Pickups, διπλασιάζοντας την παγκόσμια παρουσία της από 100 σε 200 προορισμούς σε μόλις 12 μήνες. Η στρατηγική ανάπτυξη της εταιρείας τονίζει το εγχείρημά της για την επέκταση της καινοτομίας στον ταξιδιωτικό χώρο με σκοπό τη συνολική βελτίωση της ταξιδιωτικής εμπειρίας.

Μπορεί η Ευρώπη να παραμένει μια ισχυρή αγορά για τη Welcome Pickups, αλλά με την προσθήκη νέων πόλεων ενισχύεται το παγκόσμιό της δίκτυο, εδραιώνοντας την ηγετική της θέση σε όλη την υφήλιο.

Πιο συγκεκριμένα, το 2024, η Welcome Pickups επεκτάθηκε σε τέσσερις ηπείρους με τον παρακάτω τρόπο:
● 26 νέοι προορισμούς στην Ασία, φτάνοντας συνολικά τους 43
● 33 νέους προορισμούς στη Βόρεια και Νότια Αμερική, με σύνολο τους 45
● 7 νέες πόλεις στην Αφρική, φτάνοντας τον συνολικό αριθμό των 13
● 31 νέοι προορισμοί στην Ευρώπη, με σύνολο τους 96
● Περαιτέρω επέκταση στην Ωκεανία, ενισχύοντας την παρουσία της με 3 νέους
προορισμούς.

Η Welcome Pickups έχει παρατηρήσει εκρηκτική ανάπτυξη σε διάφορους κρίσιμους προορισμούς, τονίζοντας τη ζήτηση για τις ξεχωριστές της υπηρεσίες. Πόλεις όπως η Αθήνα, το Παρίσι και η Βαρκελώνη συνεχίζουν να κατέχουν πρωταγωνιστική θέση στη ζήτηση, χάρη στη μακροχρόνια λειτουργία της εκεί. Ωστόσο, η επέκταση σε νέες αγορές έχει οδηγήσει σε νέες πόλεις που έρχονται στο επίκεντρο της εταιρείας, με προορισμούς όπως ο Ορλάντο, το Μπαλί, το Αμπού Ντάμπι και το Μπανγκόκ να καταγράφουν αύξηση της ζήτησης πάνω από 100% από έτος σε έτος.

Ο Αλέξανδρος Τρίμης, διευθύνων σύμβουλος της Welcome Pickups, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του: «Η επίτευξη 200 προορισμών δεν είναι απλώς ένας αριθμός, αλλά μια απόδειξη της σκληρής δουλειάς, της αφοσίωσης και του οράματος της ομάδας μας για το μέλλον. Πρόκειται για ένα ορόσημο που γιορτάζει την αφοσίωση της Welcome Pickups στο στόχο μας να γίνουμε παγκόσμιος ηγέτης στην μεταφορά ταξιδιωτών».

Κοιτάζοντας μπροστά, η Welcome Pickups στοχεύει να εμβαθύνει τις συνεργασίες της με τους τομείς της φιλοξενίας και των ταξιδιών για να τροφοδοτήσει περαιτέρω την επέκτασή της, με σκοπό να φτάσει τους 350 προορισμούς ως το τέλος του 2024. Το δίκτυο συνεργασιών της εταιρείας ξεπερνά πλέον τις 4.000, περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων ξενοδοχεία, επιχειρήσεις ενοικίασης διακοπών, αεροπορικές εταιρείες και ταξιδιωτικά γραφεία.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις