Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Πρόσκληση σε ελληνικές και διεθνείς startups από το Equity Investment Forum

Ελληνικές και διεθνείς επιχειρήσεις που βρίσκονται σε διάφορα στάδια και επίπεδα ανάπτυξης (από startup, αναπτυσσόμενες μικρομεσαίες επιχειρήσεις μέχρι και μεγάλες επιχειρήσεις) προσκαλούν στο ετήσιο συνέδριο Equity Investment Forum οι πέντε συν-διοργανωτές της εκδήλωσης, η οποία θα διεξαχθεί το Δεκέμβριο στην Αθήνα.

Το συνέδριο έχει ως στόχο να δώσει τη δυνατότητα σε επιχειρηματίες με φιλόδοξες και δυναμικές επιχειρηματικές προτάσεις που αναζητούν χρηματοδότηση ή διεθνείς συνεργασίες να μπορέσουν να συνομιλήσουν και να επιδιώξουν τη συνεργασία με το Χρηματιστήριο Αθηνών, τον Οργανισμός Enterprise Greece, την Ένωση Ελληνικών Εταιρειών Επιχειρηματικών Κεφαλαίων (HVCA), το Ταμείο Ανάπτυξης Νέας Οικονομίας (ΤΑΝΕΟ) και το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, συντονιστής του Enterprise Europe Network – Hellas, αλλά και με διεθνείς επενδυτές.

Οι πέντε Οργανισμοί, όπως επισημάνθηκε, «ενώνουν τις δυνάμεις τους με κύριο σκοπό την ενημέρωση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων σε θέματα που αφορούν τη χρηματοδότηση σε όλα τα στάδια της ανάπτυξής τους: ‘Aπό την εκκίνηση της επιχείρησης έως την εισαγωγή της στο Χρηματιστήριο’».

Το Forum αποτελεί μετεξέλιξη του επιτυχημένου «International Venture Capital & Private Equity Forum», το οποίο υλοποιούνταν συνεχώς επί 12 έτη. Στη φετινή διοργάνωση, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, τιμώμενη χώρα είναι το Ισραήλ

Πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο και την υποβολή των επιχειρηματικών σχεδίων υπάρχουν στην ιστοσελίδα του φόρουμ.

Σημειώνεται ότι η υποβολή των επιχειρηματικών σχεδίων μπορεί να γίνεται μέχρι τις 6 Νοεμβρίου 2015.

Screen Shot 2015-10-29 at 1.42.31 PM

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις