Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Pockee: Εκπροσωπεί την Ελλάδα στο διαγωνισμό «The Venture of Europe»

Η Pockee αναδείχθηκε νικήτρια για την Ελλάδα startup εταιρεία στο διαγωνισμό «The Venture of Europe» που διεξάγει ο όμιλος ANTENNA σε συνεργασία με το Pan-European Media Alliance.

Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός απευθύνεται σε νεοσύστατες επιχειρήσεις ψηφιακής τεχνολογίας, που φιλοδοξούν να επεκταθούν πέρα από τα σύνορα της χώρας τους και έχουν συμπληρώσει με επιτυχία τουλάχιστον ένα χρόνο λειτουργίας.

Ο τελικός νικητής θα ανακηρυχθεί στο Λονδίνο στις 12 Νοεμβρίου, στη διάρκεια του NOAH Conference, της καθιερωμένης πλέον διοργάνωσης που φιλοξενεί περισσότερους από 2.000 CEOs, στελέχη από επιχειρήσεις διαδικτύου, καθώς και επενδυτές που επιθυμούν να χρηματοδοτήσουν νεοφυείς επιχειρήσεις.

Σημειώνεται ότι ο τελικός νικητής του Ευρωπαϊκού διαγωνισμού θα κερδίσει διαφημιστικό χρόνο αξίας μέχρι και 2 εκατ. ευρώ στα συνεργαζόμενα ευρωπαϊκά τηλεοπτικά δίκτυα για την προώθηση της επιχείρησής του καθώς και στήριξη για τη βελτιστοποίηση της αποτελεσματικότητας της διαφημιστικής του καμπάνιας μέσω εργαλείων media analytics.

Ζήσης Τσαϊρέλης
Ο ιδρυτής της Pockee, Ζήσης Τσαϊρέλης.

«Έχοντας κάνει τα πρώτα μας βήματα στην ελληνική αγορά τον προηγούμενο χρόνο, είναι πολύ σημαντικό για μας που ένας μεγάλος όμιλος σαν τον ΑΝΤΕΝΝΑ στηρίζει τέτοιες προσπάθειες και πρακτικά μας δίνει τη δυνατότητα μέσω του συγκεκριμένου διαγωνισμού να εκτεθούμε τόσο σε αγορές του εξωτερικού, σε νέες αγορές για μας, αλλά και να ισχυροποιήσουμε τη θέση μας στην Ελλάδα. Το τελικό έπαθλο μπορεί να δώσει ισχυρή ώθηση σε προσπάθειες σαν αυτή του Pockee, αλλά το μεγαλύτερο κέρδος για μας είναι η επαφή με σημαντικούς ανθρώπους της τεχνολογίας και οι εμπειρίες που μπορούμε να αποκομίσουμε εκεί», δήλωσε σχετικά ο Ζήσης Τσαϊρέλης, ιδρυτής της Pockee.

«Ως Όμιλος έχουμε δεσμευθεί να στηρίζουμε τη νεανική επιχειρηματικότητα, την καινοτομία και την ανάπτυξη της ψηφιακής τεχνολογίας στη χώρα μας. Ο διαγωνισμός ‘The Venture of Europe’ αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για νεοφυείς επιχειρήσεις για να αναδείξουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στην ευρύτερη ευρωπαϊκή αγορά. Αποτελεί επίσης μια ευκαιρία για την χώρα μας να δείξει στους Ευρωπαίους εταίρους μας ότι διαθέτουμε πρωτοπόρες δυναμικές επιχειρήσεις ικανές να πρωταγωνιστήσουν στο διεθνή στίβο», ανέφερε σχετικά Θεόδωρος Κυριακού.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις