Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Orange Digital Ventures επενδύει στην Αφρικανική Yoco

Η Orange Digital Ventures Africa, το επενδυτικό κεφάλαιο του Ομίλου Orange για την Αφρική, επενδύει στην Startup Yoco. Η Yoco σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει τα κεφάλαια για να εδραιώσει τη θέση της και να επεκτείνει το εμπορικό της δίκτυο στη Νότια Αφρική, να βελτιώσει το προϊόν της και να κατακτήσει νέες αγορές, κυρίως στην Ανατολική Αφρική.

Η εταιρεία δήλωσε ότι κατάφερε να δημιουργήσει ένα πραγματικό οικοσύστημα υπηρεσιών και σκοπεύει να αναπαράγει το μοντέλο σε άλλες χώρες της Αφρικής. Μετά τον B’ γύρο χρηματοδότησης που  συμμετείχαν Partech, Quona Capital και Velocity Capital, η συνολική επένδυση ανέρχεται σε 23 εκατομμύρια δολάρια.

Η Yoco είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στα κινητά σημεία πληρωμών (mPOS) στη Νότια Αφρική, επιτρέποντας στους εμπόρους να δέχονται πληρωμές με κάρτες χρησιμοποιώντας ένα smartphone ή tablet, καθώς και να διαχειρίζονται τις καθημερινές τους δραστηριότητες χρησιμοποιώντας ειδικό λογισμικό.

Εκτός από τις μεθόδους πληρωμής, η Yoco έχει αναπτύξει υπηρεσίες που επιτρέπουν στους εμπόρους να διαχειρίζονται τις επιχειρηματικές και διοικητικές τους δραστηριότητες, όπως η διαχείριση μετοχών, η τιμολόγηση και ακόμη και οι προκαταβολές σε μετρητά.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις