Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Paypal ξεπερνά τους 250 εκατ. ενεργούς λογαριασμούς!

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της PayPal Dan Schulman ανακοίνωσε, ότι ο αριθμός των ενεργών λογαριασμών στην μια από τις πρώτες Fintechs ξεπέρασε πρόσφατα τα 250 εκατομμύρια.

Σε μια δημοσίευση στο blog της εταιρείας, ο Schulman δήλωσε ότι αυτό αποτελεί σημαντικό ορόσημο για την εταιρεία ψηφιακών πληρωμών. «Στις 27 Φεβρουαρίου 2017, ανακοινώσαμε ότι είχαμε ξεπεράσει τους 200 ​​εκατομμύρια ενεργούς λογαριασμούς. Το γεγονός ότι έχουμε προσθέσει επιπλέον 50 εκατομμύρια λογαριασμούς σε λίγο περισσότερο από 18 μήνες – σχεδόν τρία εκατομμύρια λογαριασμούς το μήνα – αποτελεί απόδειξη για την ακούραστη δουλειά που κάνατε για λογαριασμό των πελατών», γράφει ο διευθύνων σύμβουλος σε επιστολή προς τους υπαλλήλους που δημοσιεύθηκε στο επίσημο blog της εταιρείας.

Για να δείξει τη σημασία των 250 εκατομμυρίων λογαριασμών, ο Schulman επεσήμανε ότι εάν η PayPal ήταν χώρα, θα ήταν η πέμπτη πιο πυκνοκατοικημένη, μπροστά από τη Βραζιλία και πίσω από την Ινδονησία.

Ένας από τους βασικούς λόγους για την ανάπτυξη της PayPal φαίνεται να είναι και η στρατηγική των εξαγορών, μια και σε αυτόν τον τομέα η εταιρεία είναι εξαιρετικά ενεργή. Τον Ιούλιο, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Handelsblatt της Γερμανίας, ο Schulman δήλωσε ότι η εταιρεία θα διαθέσει 3 δισεκατομμύρια δολάρια για μελλοντικές συμφωνίες. «Έχουμε έναν υγιή ισολογισμό και είμαστε έτοιμοι να τον κάνουμε να δουλέψει για να εξαγοράσουμε περισσότερες εταιρείες».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις