Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

«Tips» και networking για Startup από την PeoplePerHour

Η PeoplePerHour είναι μια μεγάλη πλατφόρμα ή καλύτερα μια κοινότητα όπου φέρνει κοντά ελεύθερους επαγγελματίεςFreelancers και κόσμοπελάτες που θέλουν να γίνει μια δουλειά σε καλή τιμή και με υψηλή ποιότητα.

Οι προσφερόμενες δουλειές αλλά και οι επαγγελματίεςειδικοί προέρχονται από το χώρο της τεχνολογίας και του Internet κατά βάση. Αν για παράδειγμα θέλετε να φτιάξετε ένα προσωπικό site ή να προσθέσετε μια λειτουργία στο site σας ή να αλλάξετε κάτι στο εικαστικό του δεν έχετε παρά να αναρτήσετε την εργασία στο PeoplePerHour (εφεξής PPH) και να δεχτείτε προσφορές ή να επιλέξετε εσείς τον ειδικό που σας καλύπτει μια και κάθε προφίλ είναι πλήρες με αξιολογήσεις από την κοινότητα.

pph2

Παράλληλα το PPH προσφέρει άλλη μια παρεμφερή, αλλά πιο αυτοματοποιημένη υπηρεσία, το SuperTasker. Το SuperTasker είναι μια πλατφόρμα που σου επιτρέπει να αναθέσεις μικρά tasks πολύ γρήγορα σε πιστοποιημένους επαγγελματίες. Αυτά τα tasks μπορεί να είναι κάποιο fix για το website σου, ο σχεδιασμός ενός logo, κα. Μπορείς απλά να παραγγείλεις ένα task, να ανεβάσεις τυχόν σχετικά αρχεία, και να λάβεις τα πρώτα παραδοτέα μέσα σε μια ώρα.

Στο πλαίσιο αυτό, την περασμένη εβδομάδα, στις 21 Ιανουαρίου, η PPH πραγματοποίησε μια εκδήλωση στο Impact Hub Athens για όλους τους ενδιαφερόμενους με tips και συμβουλές από ειδικούς του χώρου του Tech Startup και όχι μόνο.

Την εκδήλωση άνοιξε ο CEO της PPH, Ξένιος Θρασυβούλου, ο οποίος ανέφερε ότι το PPH αναπτύσσεται ραγδαία σε όλο τον κόσμο αλλά και στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα μέσα σε τρία χρόνια η κοινότητα εξαπλώνεται σε 266 χώρες, υπάρχουν 1.000.000 εγγεγραμμένοι χρήστες, εργοδότες και ελεύθεροι επαγγελματίες, πάνω από 600.000 δουλειές έχουν υλοποιηθεί με πληρωμές προς τους Freelancers που άγγιξαν τα 50.000.000 ευρώ.

pph1

Στην συνέχεια ο Σάββας Ζορτίκης, CEO στην Viral-Loops & VP Growth στην GrowthRocks, αποκάλυψε τα εργαλεία που χρησιμοποιεί το προσωπικό του για τη μεγίστη δυνατή αποδοτικότητα, την επικοινωνία μεταξύ του, αλλά και την ανάπτυξη της δουλειάς των πελατών τα οποία περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τα: Google Drive, Zapier και Chatlio.

H Θάλεια Γελαδάκη, Area manager της The Coca-Cola Company και παλιά blogger, παρουσίασε τη σημερινή κατάσταση στο χώρο των blogs στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό με τις εταιρείες να προσεγγίζουν δημοφιλείς bloggers, YouTubers και Instagrammers για να προωθήσουν τα προϊόντα τους.

Η Ιλιάδα Κοθρά, δημιουργός του Living Postcards, ανέφερε τις εμπειρίες της απ’ τη δημιουργία του δημοφιλούς site με θέμα το καλό πρόσωπο της Ελλάδας.

Τέλος, ο Χρήστος Βαρέλογλου, Marketing Manager στη Convert Group, ανέφερε τη διαδικασία δημιουργίας ενός ποιοτικού site WordPress με χρήση έτοιμων θεμάτων από το Themeforest αλλά και των απαραίτητων εργαλείων για την υποστήριξη και την ανάπτυξη του περιεχομένου τα οποία μπορούν να γίνουν εύκολα και απλά ακόμα και από τον αρχάριο ενδιαφερόμενο.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις