Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

To Winks App στο πρόγραμμα WARP Accelerator της Hub:raum

Το Winks είναι μια εφαρμογή επικοινωνίας με ανθρώπους που είναι στον ίδιο χώρο με εμάς και μόλις επιλέχτηκε για να συμμετάσχει στο πρόγραμμα WARP του Accelerator Hub:raum της Deutsche Telecom.

12 Startups συμμετείχαν στο pitching της περασμένης Παρασκευής και το Winks-App είναι μέσα στα τέσσερα καλύτερα project. Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα τριών φίλων και Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΑΠΘ, του Δήμου Μπότσαρη, Άρη Γκουντούρα και Παντελή Ιερωνυμάκη, θα μεταβούν στη Κρακοβία της Πολωνίας για το πρόγραμμα πέντε εβδομάδων.

Winks @WARP_
Ο στόχος φυσικά είναι η περαιτέρω υποστήριξη της DT στο project με χρηματοδότηση και συνεργασίες.

Το Winks είναι όπως προαναφέραμε ένα app για iOS και Android το οποίο εμφανίζει τα δημόσια προφίλ στα κοινωνικά δίκτυα των χρηστών που το χρησιμοποιούν και είναι στον ίδιο χώρο με εμάς. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να εντοπίσουμε αυτόν-ή που μας ενδιαφέρει άμεσα. Τα επόμενα βήματα είναι το “Wink”,  η πρώτη εκδήλωση του ενδιαφέροντος, το chat και φυσικά η συνάντηση.

Η εφαρμογές άμεσης επικοινωνίας και γνωριμίας με άτομα στον ίδιο χώρο είναι το “ιερό δισκοπότηρο” για πολλούς developers και μπορούμε να πούμε ότι έχουν δοκιμαστεί δεκάδες παραλλαγές. Για να πετύχει τον στόχο της θα πρέπει η εφαρμογή να αποκτήσει ευρεία αποδοχή και στο Android είναι ήδη στη περιοχή των 10.000 κατεβασμάτων.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις