Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Τρίτη πετυχημένη καμπάνια equity crowdfunding για τη Rendeevoo

Η διαφορετική υπηρεσία γνωριμιών Rendeevoo, στην οποία ο Γιώργος – Πάρις Χριστοφοράκης είναι συνιδρυτής και έχει την έδρα της στο Λονδίνο, αυτές τις μέρες ολοκληρώνει την τρίτη πετυχημένη καμπάνια crowdfunding στην γνωστή πλατφόρμα Seeders.

To ζητούμενο κεφάλαιο των 50.000 λιρών έχει ήδη καλυφθεί με αντάλλαγμα περίπου 4% του μετοχικού κεφαλαίου. Η καμπάνια θα μείνει ανοικτή μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή 24/6 για όσους ενδιαφέρονται να επενδύσουν στην αρκετά υποσχόμενη εταιρεία γνωριμιών.

Rendeevoo, κατά παραγγελία με ποτό! Η «ελληνική» εκδοχή των Dating Apps

Η υπηρεσία βγήκε σε Beta τον Μάρτιο του 2015 και μέσα σε λίγους μήνες έχει πολλαπλασιάσει τους χρήστες της, φτάνοντας τους 7.000. Οι συμμετέχοντες φτιάχνουν το προφίλ τους στην υπηρεσία, μέσω του App για iOS, και δηλώνουν ότι είναι διαθέσιμοι για ένα ποτό. Εφόσον υπάρχει ενδιαφέρον από το άλλο μέρος, κλείνεται το ραντεβού και προπληρώνεται το ποτό σε πάνω από 20 συνεργαζόμενα καφέ και μπαρ.

Δεν χρειάζεται περαιτέρω επικοινωνία, μηνύματα κλπ., όπως συνηθίζεται σε άλλα dating apps, με τα ζευγάρια να “κόβουν δρόμο” απευθείας στη συνάντηση για ποτό, με την εταιρεία να βγάζει χρήματα από τη προμήθεια επί των κλεισμένων ραντεβού.

Μπορείτε να βρείτε τη καμπάνια στο Seedrs εδώ.

Rendeevoo2

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις