Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Tripinview: Δωρεάν προβολή για τα ελληνικά ξενοδοχεία στον διαδραστικό χάρτη των ελληνικών ακτογραμμών

Το Tripinview είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα, η οποία παρουσιάζει με έναν μοναδικό τρόπο τα 16.000 χλμ. ελληνικών ακτογραμμών μέσα από φωτογραφίες και βίντεο υψηλής ανάλυσης. Κάθε φωτογραφία ή βίντεο είναι πλήρως γεωδαιτημένο, παρουσιάζεται δηλαδή πάνω σε έναν ψηφιακό χάρτη επιτρέποντας στους χρήστες να μεταβούν άμεσα σε όποιο σημείο της ακτογραμμής επιθυμούν.

Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο τέλος Απριλίου, ενώ πλέον προσφέρει τη δυνατότητα σε όλα τα ξενοδοχεία της Ελλάδας να προβληθούν μέσω της πλατφόρμας, τοποθετώντας δωρεάν μία ηλεκτρονική πινέζα πάνω στο ξενοδοχείο τους, όπως εμφανίζεται πάνω στο ψηφιακό υλικό.

Μέσω του Tripinview, οι κάτοικοι και οι δυνητικοί επισκέπτες της Ελλάδας έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν παραθαλάσσιους προορισμούς με μοναδικό τρόπο και, πλέον, να μάθουν περισσότερα για τα διαθέσιμα ξενοδοχεία που βρίσκονται πάνω στην ακτογραμμή ή σε άλλα σημεία της ενδοχώρας.

Οι Ελληνες ξενοδόχοι μπορούν να εντοπίσουν και να αναδείξουν το ξενοδοχείο τους, που βρίσκεται κοντά στην ακτογραμμή, στους επισκέπτες του Tripinview προσθέτοντας δωρεάν την πινέζα σε κάθε φωτογραφία που είναι ορατό, σε μακρινά και κοντινά πλάνα. Όμως ακόμα και αν το ξενοδοχείο δεν είναι ορατό, κάθε ξενοδοχείο έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει στον κατάλογο των ξενοδοχείων και στην λίστα της Τοπικής Αγοράς (Local Marketplace) ώστε να βρίσκεται στη διάθεση των επισκεπτών σε περίπτωση που θέλουν να αναζητήσουν ξενοδοχεία στην ευρύτερη περιοχή.

Σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας Geotag Aeroview, που έχει δημιουργήσει και διαχειρίζεται την πλατφόρμα, το Tripinview επισκέπτονται “χιλιάδες επισκέπτες, από τουλάχιστον 140 χώρες, οι οποίοι εξερευνούν καθημερινά προορισμούς” προς την Ελλάδα, ενώ ήδη έχουν εγγραφεί και προβάλλονται μέσω του Tripinview “πολλά από τα πιο γνωστά ξενοδοχεία της χώρας“.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, το Tripinview συνεργάζεται στενά με το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος καθώς και πολλές Τοπικές Ενώσεις Ξενοδόχων, ώστε να ενημερώσει τους ξενοδόχους για τη δυνατότητα προβολής τους μέσω της πλατφόρμας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις