Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Summerize: Κρατήσεις online για ξαπλώστρες και θαλάσσια σπορ

Το Summerize είναι η πρώτη εφαρμογή που επιτρέπει στο χρήστη να πραγματοποιήσει online κράτηση για ξαπλώστρες και θαλάσσια σπορ σε δεκάδες από τις δημοφιλέστερες παραλίες της Ελλάδας, από όπου και εάν βρίσκεται, εύκολα και απλά.

Διαθέτει ήδη 40 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, από την Κρήτη μέχρι τη Χαλκιδική και από το Αιγαίο μέχρι το Ιόνιο Πέλαγος, ενώ προσθέτει διαρκώς νέες συνεργασίες.

Ο Διονύσης Κοντούλης, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της διαχειρίστριας εταιρείας Differend, εξηγεί πώς γεννήθηκε η ιδέα για το Summerize. «Όλοι μας έχουμε ζήσει την ταλαιπωρία του να προσπαθείς να βρεις μία ελεύθερη ξαπλώστρα στις ελληνικές παραλίες το καλοκαίρι. Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε προσπαθήσει τα πάντα. Να ξυπνήσουμε νωρίς για να φτάσουμε πριν από όλους, να παρακαλέσουμε, να τσακωθούμε, να ‘λαδώσουμε’, να παραμονεύσουμε εκείνους που τα μαζεύουν για να φύγουν. Ταυτόχρονα, κάνοντας χρόνια water sports, έχω βιώσει από πρώτο χέρι τι σημαίνει να περιμένεις για ώρες κάτω από τον ήλιο, μέχρι να υπάρξει ένα κενό στο πρόγραμμα για το wakeboard. Με το Summerize, όλα αυτά περνούν στο παρελθόν».

Διονύσης Κοντούλης _
Ο Διονύσης Κοντούλης, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της διαχειρίστριας εταιρείας Differend του Summerise.

Ο χρήστης μπορεί να μπει στην εφαρμογή οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας να επιλέξει την αγαπημένη του παραλία, να διαλέξει τις ξαπλώστρες που προτιμά και να κάνει την κράτησή του εύκολα και γρήγορα, και στην ίδια τιμή που θα πλήρωνε στην παραλία. Μπορεί ακόμα και να παραγγείλει εκ των προτέρων τον καφέ του ή ένα σνακ, ή ακόμα και να κλείσει ένα μασάζ. Ο χρήστης μπορεί επίσης να επωφεληθεί από τις προσφορές που κάνουν καθημερινά οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, ειδικά για το Summerize.

Original Logo

Τέλος, ανάμεσα στα πλεονεκτήματα που προσφέρει το Summerize στους επαγγελματίες του χώρου είναι ότι τους επιτρέπει να δέχονται ηλεκτρονικές κρατήσεις, να παρακολουθούν σε real time και από οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας την κίνηση στην παραλία τους και να ενημερώνονται ζωντανά για τις κρατήσεις, ενώ παράλληλα τους παρέχει εγγυημένη είσπραξη μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις