Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

RABT: Κυκλοφορεί Android έκδοση της εφαρμογής προσωποποιημένων συλλογών βίντεο

Η RABT, η ελληνική startup που το 2013 κέρδισε το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας και το 2014 ξεκίνησε την παρουσία της στην Νέα Υόρκη, αναπτύσσει μία εφαρμογή για smartphones και tablets η οποία προβάλλει μια σειρά από βίντεο σχεδιασμένη ξεχωριστά για τον κάθε χρήστη, βασιζόμενη σε μία σειρά από στατιστικούς αλγόριθμους.

Μέχρι σήμερα η εφαρμογή της RABT κυκλοφορούσε αποκλειστικά για λειτουργικά iOS, ωστόσο σήμερα, Παρασκευή, ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητά της και για χρήστες Android.

Ο χρήστης αφού παίξει ένα σύντομο ψυχογραφικό παιχνίδι μετά την εγκατάσταση, λαμβάνει μια σειρά από βίντεο τα οποία ταιριάζουν στα ενδιαφέροντα και την προσωπικότητα του. Το βίντεο περιεχόμενο επιλέγεται προσεκτικά, κατηγοριοποιείται σε 8 διαφορετικές κατηγορίες, και ακολούθως οι έξυπνοι αλγόριθμοι του RABT δημιουργούν την προσωποποιημένη εμπειρία για τον κάθε χρήστη χωριστά.

Σε σχετική ανακοίνωση της startup, αναφέρεται ότι οι περισσότεροι χρήστες της εφαρμογής προέρχονται από το εξωτερικό, ενώ η εταιρία συνεχίζει να επενδύει στην εκπαίδευση και τη γνώση και στα γραφεία της Αθήνας, καθώς η ανάπτυξη της εφαρμογής για Android πραγματοποιήθηκε 100% από την ομάδα του RABT ενισχύοντας και άλλο το know how της εταιρίας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις