Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Pockee: Τα κουπόνια προσφορών γίνονται ηλεκτρονικά

Όλοι γνωρίζουμε ότι τα ψώνια στο super market είναι μέρος της καθημερινότητας μας και ταυτόχρονα ένα σημαντικό έξοδο για κάθε νοικοκυριό.

Παρόλα αυτά, ενώ η τεχνολογία των smartphones έχει κάνει αρκετά “χιλιόμετρα”, οποιοσδήποτε ψωνίζει σε super market και αναζητά κουπόνια και προσφορές διαπιστώνει ότι πολύ λίγα πράγματα μπορεί να κάνει με την κατά τα άλλα τόσο “έξυπνη” συσκευή του. Οι δυνατότητες που έχει περιορίζονται στην ενημέρωση για ύπαρξη προσφορών μέσω των αντίστοιχων εφαρμογών. Την κρίσιμη όμως στιγμή που πρέπει να ληφθεί η έκπτωση, πάντα θα πρέπει να προσκομίσει είτε κάποια κάρτα είτε κάποιο χάρτινο εκπτωτικό κουπόνι.

Το Pockee είναι μια καινούρια startup που φιλοδοξεί να ανατρέψει αυτή την εικόνα, προσφέροντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα κουπόνια επιστροφής μετρητών για το super market, αποκλειστικά μέσω του smartphone του καταναλωτή. Με το Pockee ο καταναλωτής δεν χρειάζεται να συλλέξει ή να εκτυπώσει χάρτινα κουπόνια και κάρτες, απλώς κατεβάζει την δωρεάν εφαρμογή στο κινητό του και άμεσα βλέπει μια ποικιλία από κουπόνια που είναι διαθέσιμα προς εξαργύρωση.

POCKEE_702_02

Το Pockee διαφέρει από τα κλασσικά κουπόνια που έχουμε συνηθίσει. Η έκπτωση των Pockee κουπονιών δεν αφαιρείται στο ταμείο του super market, αντίθετα κατατίθεται στον τραπεζικό λογαριασμό του καταναλωτή, ώστε να έχει τη δυνατότητα να τη χρησιμοποιήσει όπως επιθυμεί.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ακόμη και την πρώτη, δοκιμαστική, περίοδο, ένας καταναλωτής θα μπορεί να εξοικονομήσει πάνω από 30 ευρώ σε αγορές που κάνει για προϊόντα που μπαίνουν συχνά στο καλάθι του super market (π.χ. λάδι, μακαρόνια, φέτα, μπύρες κτλ.). Ενδεικτικά κάποιες από τις μάρκες που ήδη διαθέτουν κουπόνια μέσω του Pockee είναι οι Amstel, Barilla, Kellogg’s, Μινέρβα, Misko, Χωριό, Pringles και άλλες.

POCKEE_702_01

“Δημιουργήσαμε το Pockee αξιοποιώντας την τεχνολογία κινητών συσκευών ώστε να διευκολύνουμε τη διαδικασία των κουπονιών για όλους. Στόχος μας είναι να εξασφαλίζουμε τα ελκυστικότερα Pockee κουπόνια για προϊόντα super market, ώστε να μπορεί ο καταναλωτής να απολαμβάνει τα αγαπημένα του προϊόντα, εξοικονομώντας σημαντικά χρηματικά ποσά”, δήλωσε ο ιδρυτής του Pockee, Ζήσης Τσαϊρέλης,

Η εφαρμογή είναι ήδη διαθέσιμη τόσο για συσκευές με λειτουργικό Android, όσο και με λειτουργικό iOS.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις