Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Kard.gr: Μια υπηρεσία ανακάλυψης των ανταμοιβών από τις κάρτες σας

H νέα δωρεάν υπηρεσία kard.gr μόλις ξεκίνησε τη λειτουργία της και προσφέρει ενημέρωση για τις προσφορές και τις ανταμοιβές των καρτών που έχουμε στη κατοχή μας μέσω app στο Smartphone αλλά και μέσω web.

Το καλό στην υπόθεση είναι ότι δεν χρειάζεται να δώσουμε τα προσωπικά μας στοιχεί, και ειδικά αυτά των καρτών στην εφαρμογή, απλά κάνουμε την εγγραφή μας και επιλέγουμε τις κάρτες που έχουμε στη κατοχή μας και ακολούθως τις τράπεζες που είμαστε πελάτες.

Αμέσως μετά εμφανίζονται οι προσφορές και οι ανταμοιβές που προσφέρει η κάθε κάρτα σε συνεργασία με τα καταστήματα και τις εταιρείες των προγραμμάτων. Ο χρήστης της υπηρεσίας πατώντας πάνω στη προσφορά που τον ενδιαφέρει μεταφέρεται στον δικτυακό τόπο του εμπόρου για να εκμεταλλευτεί την προσφορά.

Επίσης προσφέρεται και μια επέκταση για τον πλοηγό Chrome όπου εμφανίζονται οι προσφορές σε κάθε site που επισκεπτόμαστε και συμμετέχει στα προγράμματα ανταμοιβής των καρτών των τραπεζών.

Προς το παρόν δεν μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στα προγράμματα ανταμοιβών των τραπεζών μέσα από την εφαρμογή, αυτό μπορούμε να το κάνουμε από τις υπηρεσίες web των τραπεζών αναζητώντας τα αντίστοιχα προγράμματα: AlphaBank Βonus, PiraeusBank Υellow, EuroBank Επιστροφή και NBG go4more.

Η εφαρμογή για το κινητό είναι διαθέσιμη για Android και σύντομα θα είναι διαθέσιμη και για iOS.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις