Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Νέες διακρίσεις για την Mentionlytics

Η Web & Social Media Monitoring Startup Mentionlytics μετά το Platinum AVA Digital Award, που κέρδισε τον Ιανουάριο από τον αμερικάνικο οργανισμό Association of Marketing and Communication Professionals (AMCP), απέσπασε και το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Startups στα Ελληνικά WebX Awards.

Το Mentionlytics είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα Web & Social Media Monitoring το οποίο βοηθά στην ανακάλυψη χιλιάδων αναφορών βοηθώντας τα brands να χτίσουν μια αξιόπιστη εικόνα που έχουν οι χρήστες για αυτά. Η παρακολούθηση ολόκληρου του ιστού και όχι συγκεκριμένων ιστοχώρων, καθώς και η υποστήριξη σχεδόν όλων των δημοφιλών Social Media, συμπεριλαμβανομένου των Facebook, Twitter, YouTube, Pinterest και Instagram καθιστά το Mentionlytics ένα σημαντικό εργαλείο στην ανακάλυψη των mentions σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ιδρύθηκε από το Μάνο Περακάκη, Γιάννη Κοπανάκη και Γιώργο Μαστοράκη, ενώ σε μόλις μερικούς μήνες από την εμφάνισή του στην αγορά, έχει κάνει αισθητή την παρουσία του στην παγκόσμια βιομηχανία εργαλείων Digital Marketing.

To πελατολόγιο της εταιρείας ήδη συμπεριλαμβάνει επιχειρήσεις και Agencies από πολλές χώρες του κόσμου, όπως Αγγλία, ΗΠΑ, Γερμανία, Νιγηρία, Κένυα, Φιλιππίνες, Ιταλία, Καναδά και Ελλάδα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις