Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Συνεργασία TUI UΚ με την ελληνική πλατφόρμα γαμήλιου τουρισμού BookYourWeddingDay

Το BookYourWeddingDay.com είναι μια διεθνή διαδικτυακή πλατφόρμα άμεσης κράτησης ημερομηνίας για την τέλεση πολιτικού γάμου στην Ελλάδα.

Η πλατφόρμα δίνει τη δυνατότητα σε ταξιδιωτικούς πράκτορες, διοργανωτές γάμων και ζευγάρια, από την Ελλάδα και από το εξωτερικό, μέσω της αυτοματοποιημένης διαδικασίας που παρέχει να εξασφαλίσουν άμεσα online, κάνοντας κράτηση, την επιθυμητή ημερομηνία τέλεσης του πολιτικού τους γάμου στην Ελλάδα σε επιλεγμένα μέρη.

Το BookYourWeddingDay.com, εκτός από τη διευκόλυνση που παρέχει στα ζευγάρια έχει, επίσης, θετικό αντίκτυπο στα Δημαρχεία, στα ξενοδοχειακά συγκροτήματα και σε όσους διαθέτουν χώρους διεξαγωγής γαμήλιων τελετών, καθώς τους δίνει τη δυνατότητα να προβληθούν και να συμμετέχουν χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση. Παράλληλα, η πλατφόρμα δίνει πρόσβαση σε σημαντικά στατιστικά σε πραγματικό χρόνο συντελώντας έτσι στην αποφυγή πολλαπλών κρατήσεων που τις περισσότερες φορές οδηγούν σε ακυρώσεις.

Η πρόσφατη συνεργασία μεταξύ TUI UK και BookYourWeddingDay.com, έχει διάρκεια τριών ετών, με ημερομηνία έναρξης την 1η Μαρτίου 2017. Στα πλαίσια της συνεργασίας, η πλατφόρμα θα χρησιμοποιείται από τον Βρετανικό όμιλο ταξιδιών, ενδυναμώνοντας το γαμήλιο τουριστικό ρεύμα προς την Ελλάδα και την Κύπρο, μέσω μιας αυτοματοποιημένης και απλοποιημένης διαδικασίας.

Επιπλέον, η εξέλιξη αυτή δίνει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στις δύο χώρες καθώς οι κρατήσεις γάμων θα πραγματοποιούνται άμεσα, χωρίς την αναμονή εβδομάδων για την επικύρωση διαθεσιμότητας της ημερομηνίας διεξαγωγής της γαμήλιας τελετής, λόγω των γραφειοκρατικών διαδικασιών που αποτελούσαν τροχοπέδη για όσους επιθυμούσαν να τελέσουν τον πολιτικό τους γάμο στο εξωτερικό.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις