Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Γ. Γάτος: “Το incrediblue αναπτύχθηκε σημαντικά στη δεύτερη σαιζόν του, ετοιμάζουμε τον νέο γύρο χρηματοδότησης”

Για την πορεία του incrediblue από τις αρχές του 2013 – οπότε και λανσαρίσθηκε ως υπηρεσία – έως σήμερα μίλησε από την Θεσσαλονίκη στην κάμερα του Startupper.gr ο Γιώργος Γάτος, συνιδρυτής και υπεύθυνος επιχειρηματικής ανάπτυξης της εταιρείας.

Όπως αναφέρει, το incrediblue “μετρά” σήμερα πάνω από 3.000 σκάφη και πλεούμενα στον στόλο που διασυνδέει με χρήστες, κυρίως στις ελληνικές θάλασσες, αλλά και σε χώρες όπως η Ιταλία, η Ολλανδία και η Κροατία, ενώ η φετινή – δεύτερη – σεζόν λειτουργίας της εταιρείας εμφάνισε σημαντική ανάπτυξη σε όγκο συναλλαγών που εξυπηρέτησε.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο Γ. Γάτος, η incrediblue βρίσκεται αυτή την στιγμή στη διαδικασία διαπραγματεύσεων για μία νέα χρηματοδότηση – μετά τις 600.000 ευρώ που έχει “σηκώσει” σε δύο προηγούμενους γύρους από το Jeremie-Openfund II και ιδιώτες επενδυτές – η οποία αναμένεται να προέλθει κυρίως από ξένους επενδυτές και να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις αρχές του 2015. Επίσης, η εταιρεία ετοιμάζει ορισμένα νέα “πακέτα” που θα καταστήσουν το προϊόν της – διακοπές με σκάφος – περισσότερο ελκυστικό όχι μόνο σε όσους ασχολούνται με την ιστιοπλοΐα, αλλά και στους “μέσους ανθρώπους” που αναζητούν επιλογές διακοπών.

Τέλος, ο Γ. Γάτος μιλά και για τα “μαθήματα” που έχει λάβει ο ίδιος και η εταιρεία από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας μίας startup εταιρείας.

Δείτε τη συνέντευξη του Γιώργου Γάτου, συνιδρυτή και υπεύθυνου επιχειρηματικής ανάπτυξης της incrediblue, στο παρακάτω video

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις