Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Νέα μεγάλη συνεργασία της Yodiwo με τον Ινδικό φορέα διασύνδεσης IoT SenRa

Η Yodiwo, η οποία έχει αναπτύξει μια πλατφόρμα ανάπτυξης εφαρμογών IoT για βιομηχανικά και επιχειρηματικά περιβάλλοντα, και η SenRa, ένας φορέας διασύνδεσης συσκευών IoT σε όλη την Ινδία ανακοίνωσαν μια νέα μεγάλη συνεργασία.

Η συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών θα προσφέρει την ενσωμάτωση των ανοιχτών δικτύων και συσκευών βασισμένων σε πρότυπα της SenRa με την πλατφόρμα IoT της Yodiwo για απλοποίηση και επιτάχυνση της δημιουργίας και ανάπτυξης έργων IoT με χρήση του οικοσυστήματος LoRa.

«Αυτή η συνεργασία θα προσφέρει στην Ινδία έξυπνες λύσεις χαμηλού κόστους αξιοποιώντας την τεχνολογία LPWAN LoRa», δήλωσε ο Ali Hosseini, Διευθύνων Σύμβουλος της SenRa. «Η πλατφόρμα της Yodiwo μας παρέχει τη δυνατότητα να κινηθούμε γρήγορα και να αναπτύσσουμε γρήγορα λύσεις με στοιχεία αναλύσεων δεδομένων σε πραγματικό χρόνο για τους πελάτες μας», πρόσθεσε ο Ali Hosseini.

Η Yodiwo έχει την έδρα της στη Πάτρα και παγκόσμια παρουσία, είναι μέλος του δικτύου της Endeavor, έχει διακριθεί σε πολλούς διαγωνισμούς και αναπτύσσει λύσεις IoT για διαχείριση εγκαταστάσεων, για έξυπνες πόλεις, καταστήματα λιανικής και αλυσίδες εφοδιασμού, ενώ πολλά άλλα προϊόντα IoT σε καθετοποιημένους τομείς βρίσκονται υπό εξέλιξη. 

Μετά την παρουσία της στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ, την Αφρική και τη Μέση Ανατολή, η Yodiwo επιδιώκει να επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην Ινδία, διαμορφώνοντας και αξιοποιώντας μοντέλα κλιμακωτών εταιρικών σχέσεων, μέσω των οποίων οι συνεργάτες, οι ολοκληρωτές συστημάτων, και οι πάροχοι υπηρεσιών IoT μπορούν βελτιώσουν τα προσφερόμενα προϊόντα χρησιμοποιώντας τις πλατφόρμες, τα εργαλεία και τις υπηρεσίες της Yodiwo.

Με την αξιοποίηση της υποδομής LPWAN της SenRa, η Yodiwo θα είναι σε θέση να εξυπηρετήσει την ινδική αγορά με βιώσιμες λύσεις IoT”, δήλωσε ο Αλέξανδρος Μανιατόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Yodiwo.

Η SenRa έχει σχέδια να αναπτύξει LPWANs στην Ινδία για να συμπεριλάβει τις 90 πόλεις που έχουν επιλεγεί από την κυβέρνηση για υλοποίηση έργων έξυπνων πόλεων και είναι μέλος της  LoRa Alliance. Πρόκειται για μια μη κερδοσκοπική ένωση 400 τηλεπικοινωνιακών και τεχνολογικών κυρίως εταιρειών με στόχο την τυποποίηση των LPWAN και την απρόσκοπτη διαλειτουργικότητα μεταξύ έξυπνων συσκευών.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις