Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

ScreenTag: Αντικαταστήστε τις χάρτινες επαγγελματικές κάρτες με το κινητό σας τηλέφωνο

Η υπηρεσία ScreenTag αφορά σε μία κινητή εφαρμογή που αντικαθιστά τις τυπωμένες χάρτινες επαγγελματικές κάρτες, με στόχο να αλλάξει τον τρόπο που οι επαγγελματίες και όχι μόνο ανταλλάσσουν τα στοιχεία τους στην επαγγελματική και καθημερινή τους ζωή.

Προκειμένου να χρηματοδοτήσει την ολοκλήρωση της ανάπτυξης της εφαρμογής, η εταιρεία BCN Integrated (ελληνικών συμφερόντων με έδρα στο Λονδίνο) ανακοίνωσε την έναρξη εκστρατείας crowdfunding στην πλατφόρμα Indiegogo.

Η υπηρεσία έχει θέσει σαν στόχο να συγκεντρώσει £ 2.500 (ή περίπου € 3.400) προκειμένου να ενοποιήσει όλες τις επιμέρους υπηρεσίες που έχουν αναπτυχθεί έως σήμερα κάτω από ένα κεντρικό σύστημα διαχείρισης. Η ενοποίηση αυτή θα έχει σαν αποτέλεσμα την παράδοση κάθε ScreenTag στον τελικό χρήστη μέσα σε λίγα λεπτά.

Η ανανεωμένη τρίτη έκδοση της υπηρεσίας θα παρέχει βελτιωμένα χαρακτηριστικά, όπως η χρήση της υπηρεσίας από την οθόνη κλειδώματος, η υποστήριξη ελληνικής γλώσσας, ο κώδικας υψηλότερης ευκρίνειας, η ευκολότερη και πιο ασφαλής μετάδοση των στοιχείων επικοινωνίας και η αναβαθμισμένη χωρητικότητα που πλέον φτάνει τα 9 εκατομμύρια επαφές.

Οι υποστηρικτές στην εκστρατεία χρηματοδότησης μπορούν να επιλέξουν είτε να συνεισφέρουν οποιοδήποτε ποσό χωρίς αντάλλαγμα, είτε να επιλέξουν να προαγοράσουν ένα ScreenTag ξεκινώντας από τις £ 5 (περίπου € 7) για την έκδοση Basic, που καλύπτει τις βασικές ανάγκες στοιχείων επικοινωνίας, μέχρι τις £ 50 (περίπου € 70) για τη μόνιμη συνδρομή για τις εκδόσεις Personal, Professional και Associate που περιλαμβάνει το αρχικό κόστος ενεργοποίησης.

Επιπλέον, με την ευκαιρία του Mobile World Congress, ειδικά για τους συμμετέχοντες και τους επισκέπτες σε αυτό, υπάρχει η ειδική έκδοση ScreenTag Associate #MWC15, που διατίθεται μέχρι τις 5 Μαρτίου με εισφορά £ 20 (περίπου € 30) αντί £ 25 (περίπου € 35).

Η σελίδα της εκστρατείας στην πλατφόρμα του Indiegogo θα παραμείνει ανοιχτή ως τις 25 Μαρτίου 2015.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις