Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Estate Brains: Μια νέα ελληνική Startup κάνει το Real Estate “εξυπνότερο”

Μια νέα Startup, με το όνομα Estate Brains, έκανε πρόσφατα την εμφάνισή της στο ελληνικό επιχειρηματικό στερέωμα με στόχο εκσυγχρονίσει τον κλάδο των ακινήτων και να κάνει τη διαδικασία αγοράς, ενοικίασης ή πώλησης ταχύτερη, ασφαλέστερη, πιο αποτελεσματική και ευχάριστη για όλους.

Η εταιρεία η οποία ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2020 από τον Δημήτρη Δουκάκαρο και τον Βασίλη Τσούγκα, παρέχει ένα φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον, που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη, αυτοματισμούς και άλλα τεχνολογικά εργαλεία, και μέσω αυτών, «αλλάζει» τον τρόπο που γίνονταν μέχρι σήμερα οι συμφωνίες στον συγκεκριμένο τομέα.

Πιο αναλυτικά, η Estate Brains συλλέγει δεδομένα από διαφορετικές πηγές σχετικά με τα επίπεδα τιμών, τη ζήτηση, την προσφορά και την πληρότητα στην ευρύτερη περιοχή όπου βρίσκεται το ακίνητο και διεξάγει λεπτομερείς επιθεωρήσεις του ακινήτου σε περισσότερα από 100 σημεία. Στη συνέχεια, αναλύει τα δεδομένα χρησιμοποιώντας συστήματα τεχνητής νοημοσύνης και αντιστοιχίζει ακίνητα με πιθανούς αγοραστές ή ενοικιαστές με βάση τις προτιμήσεις τους, χρησιμοποιώντας δεδομένα και αυτοματισμούς. Συμπληρώνοντας μόνο μια φόρμα, παρέχει στους πελάτες της διαθέσιμες επιλογές σε πολύ λιγότερο χρόνο από ό,τι θα χρειάζονταν αν έκαναν τη διαδικασία μόνοι τους.

Σε όλη αυτή τη «διαδρομή» μέχρι την αγορά, η εταιρεία παρέχει επίσης από εικονικές περιηγήσεις και εκτενείς περιγραφές ακινήτων έως ηλεκτρονικά συμβόλαια και ηλεκτρονικές πληρωμές. Έχει δημιουργήσει, επιπρόσθετα,  4 πακέτα υπηρεσιών για να καλύψει κάθε ανάγκη: Ενοικίαση, βραχυχρόνια μίσθωση, αγορά/ πώληση και Buy2Let.

Τέλος, μέσω του δικτύου συνεργατών της, Estate Brains μπορεί να βοηθήσει και στην ανακαίνιση ακινήτων, την εσωτερική διακόσμηση και τα έπιπλα. Όλα αυτά, παρέχοντας υποστήριξη πελατών 24/7 και εξειδικευμένους συμβούλους ακινήτων.

Μάθετε περισσότερα για την Estate Brains και τις υπηρεσίες της, εδώ.

 

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις