Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ο συνιδρυτής των Persado και Bryq στο Διοικητικό Συμβούλιο της Convert Group

Ο Guy Krief προστέθηκε στην  Convert Group ως νέο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας. O Guy είναι συνιδρυτής της Persado, εταιρείας τεχνολογίας που έχει συμπεριληφθεί στη λίστα του CNBC με τις 50 πλέον καινοτόμες εταιρείες που διαμορφώνουν το μέλλον των επιχειρήσεων, καθώς και της Bryq, μιας tech startup στον τομέα αξιολόγησης ανθρώπινου δυναμικού. Είναι επιπλέον, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Upstream στην οποία έχει διατελέσει και CEO.  O Guy έχει επενδύσει σε μια σειρά άλλων εταιρειών τεχνολογίας καθώς και στο πολυβραβευμένο εστιατόριο, Nolan. Έχει, ακόμη, γράψει και πρωταγωνιστήσει στη δική του κωμική σειρά, ενώ έχει υπάρξει παρουσιαστής τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών. Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Κοινωνική Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο της Σορβόννης στο Παρίσι.

Ο Guy Krief δήλωσε: “Εντυπωσιάστηκα από την πρώτη στιγμή από το όραμα της Έλενας και του Παναγιώτη. Η απόφαση μου να ενταχθώ στην Convert Group ως μέλος του Δ.Σ ήρθε γιατί διέκρινα τις καινοτόμες τεχνολογίες τoυς, τα εξαιρετικά προϊόντα και την φοβερή ομάδα πίσω από αυτά. Αναδύεται μπροστά τους μια μοναδική ευκαιρία να κυριαρχήσουν στο eCommerce καθώς συνεχίζεται η ραγδαία του ανάπτυξη παγκοσμίως”.

Ο Παναγιώτης Γκεζερλής, ιδρυτής και CEO της Convert Group συμπλήρωσε: “Ο Guy είναι μια ισχυρή προσθήκη στην ομάδα μας και μας βοηθά ήδη σημαντικά. Η εμπειρία του στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων, καθώς και οι γνώσεις του στη τεχνολογική επιχειρηματικότητα και σε διοικητικά συμβούλια μεγάλων θεσμικών επενδυτών, μας ανοίγει νέους ορίζοντες. Ο Guy θα συμβάλλει σημαντικά στη διαμόρφωση της νέας φάσης της Convert Group καθώς προσπαθούμε να ενδυναμώσουμε τη σχέση μεταξύ online λιανεμπόρων και εταιρειών μέσω του διαμοιρασμού των δεδομένων από το eRetail Audit Marketplace.”

Η Convert Group δραστηριοποιείται στον κλάδο των Data & Analytics με καινοτομικά έργα σε Ευρώπη, Λατινική Αμερική και Μέση Ανατολή. Έχει διακριθεί ως μία από τις 1000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ευρώπη από τους Financial Times και βραβεύεται για 4 συνεχόμενες χρονιές ως ένα από τα 25 καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα της Ελλάδας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις