Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Spotmechanic: Αξιόπιστος τεχνικός έλεγχος μεταχειρισμένων ΙΧ στην Ελλάδα!

Η Spotmechanic αποτελεί μια μοναδική υπηρεσία ελέγχου μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στη χώρα μας, που εγγυάται έναν αξιόπιστο όσο και «διαφανή» τεχνικό έλεγχο για μεταχειρισμένα αυτοκίνητα στο χώρο που βρίσκονται.

Spotmechanic_Photo
Σκοπός; Οι ενδιαφερόμενοι να αποκτήσουν μια ενδελεχή εικόνα σχετικά με το αυτοκίνητο που θέλουν να αγοράσουν ή πουλήσουν.Το ραντεβού για τον τεχνικό έλεγχο μπορεί να προγραμματιστεί online στο spotmechanic.gr είτε τηλεφωνικά στο 211 78 00 708. Στη συνέχεια, ο διαπιστευμένος μηχανικός της spotmechanic μέσα σε μία ώρα και με την χρήση του εξειδικευμένου εξοπλισμού (λ.χ. ράμπες ανύψωσης, ανιχνευτή πάχους βαφής, μετρητή ελαστικών κ.ά.) θα διεξάγει τον τεχνικό έλεγχο 180+ σημείων, καλύπτοντας το πλαίσιο, τα μηχανικά μέρη, το πάτωμα, την ενεργητική ασφάλεια, την φανοποϊία, το εσωτερικό, τα ηλεκτρικά μέρη κ.ά.

Έπειτα από την ολοκλήρωση του ελέγχου και σε λιγότερο από 24 ώρες, ο ενδιαφερόμενος λαμβάνει μέσω e-mail μια αναλυτική δεκασέλιδη τεχνική αναφορά της αγοράς, με στοιχεία και ευρήματα που θα του επιτρέψουν να πάρει τη σωστή απόφαση για την αγορά ή πώληση του οχήματός του!

Προς το παρόν διεξάγονται κάτι παραπάνω από 50 έλεγχοι καθημερινά στην Αθήνα και τα προάστιά της, αλλά σύντομα η Spotmechanic αναμένεται να δραστηριοποιηθεί σε 4 μεγάλες πόλεις, με στόχο την σταδιακή κάλυψη ολόκληρης της χώρας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις