Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το Σάββατο 9 Μαΐου το TEDxUniversity of Piraeus με θέμα “Δαμάζοντας τα κύματα”

Το φετινό TEDxUniversity of Piraeus ανοίγει τις πόρτες του στις 9 Μαΐου και σας καλεί να δαμάσετε τα κύματα στο Μέγαρο του ΟΛΠ. Ομιλητές από διάφορους χώρους θα μας μιλήσουν και θα μας εμπνεύσουν με τις σκέψεις τους, με τις ιστορίες τους, τις πράξεις τους, τα επιτεύγματά τους.

Το  TEDxUniversity of Piraeus είναι μια ανεξάρτητη διοργάνωση από φοιτητές του Πανεπιστημίου Πειραιά. Η οργανωτική ομάδα απαρτίζεται από ενεργούς και με υψηλές φιλοδοξίες νέους που έχουν σκοπό να μεταδώσουν την κεντρική ιδέα του TED «Ιδέες που αξίζει να διαδωθούν»

Ο σκοπός αυτός δίνει έναυσμα στους Φοιτητές του Πανεπιστημίου Πειραιώς να επαναπροσδιορίσουν τους στόχους τους στη ζωή και στο μέλλον. Στόχος είναι να πραγματοποιηθεί μία εκδήλωση που θα γίνει τροφή για σκέψη, με ομιλίες από διάφορους τομείς όπως τεχνολογία, επιχειρηματικότητα, τέχνες, επιστήμες, πολιτισμός και εκπαίδευση.

Το TEDxUniversity of Piraeus 2015 με θέμα “Taming Waves” απευθύνεται στην ελληνική φοιτητική κοινότητα, αλλά και σε όποιον ενδιαφέρεται να ακούσει από τους ομιλητές που θα μας μιλήσουν και θα μας εμπνεύσουν με τις σκέψεις τους, τις πράξεις τους και τα επιτεύγματά τους. Στην εκδήλωση που θα γίνει το Σάββατο  09.05.2015 στο Μέγαρο ΟΛΠ, θα συζητήσουμε για τις δυνατότητες που έχουμε για να αντιμετωπίσουμε τα εμπόδιά μας.

Μπορείτε να κάνετε κράτηση εισιτηρίων στο site στην ενότητα Event Tickets ή απευθείας εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις