Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Lebara: Νέα δεδομένα στις διεθνείς τηλεφωνικές κλήσεις από Ελλάδα

Νέα δεδομένα στη χαμηλού κόστους διεθνή επικοινωνία φιλοδοξεί να φέρει και στην Ελλάδα η Lebara, που αποτελεί μια παγκόσμια εταιρεία τηλεπικοινωνιών υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους.

Οι υπηρεσίες της Lebara είναι προσβάσιμες μέσα από την εφαρμογή Lebara talk, που προσφέρει εξαιρετικά χαμηλό κόστος στις διεθνείς κλήσεις και πολύ εύκολη μεταφορά μονάδων για αύξηση του ορίου ομιλίας.

Με το διπλασιασμό του υπάρχοντος αριθμού τοπικών καταστημάτων που προσφέρουν υπηρεσίες αύξησης ορίου ομιλίας η Lebara κλιμακώνει γρήγορα την προσωπική προσέγγιση της σε νέους χρήστες, ενώ προσφέρει και τη δυνατότητα της μεταφοράς μονάδων τόσο ηλεκτρονικά όσο και μέσα από την εφαρμογή.

Η εφαρμογή Lebara talk είναι διαθέσιμη για smartphones με λειτουργικό Android και iOS, και έχει λανσαριστεί αρχικά στις εξής έξι γλώσσες: Αγγλικά, Κινέζικα (Mandarin) Αραβικά, Ιταλικά, Ισπανικά και Ινδονησιακά , με δωρεάν πιστωτικό υπόλοιπο στη λήψη (download).

Τα βασικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής Lebara Talk είναι τα εξής:
– Ευκολία: Εντοπίστε το τοπικό κατάστημα που προσφέρει τις υπηρεσίες Lebara Talk και κάντε την συνδιαλλαγή σας με μετρητά ή με κάρτα, καθώς και μέσα από την ίδια την εφαρμογή ή διαδικτυακά.

– Απλότητα: Η εφαρμογή δουλεύει κανονικά σε όλα τα δίκτυα, χωρίς να χρειάζεται να αλλάξετε την υφιστάμενη κάρτα SIM.

– Διαφάνεια: Δείτε τις τιμές πριν κάνετε μια κλήση, έτσι ώστε να ξέρετε τι ξοδεύετε στο χαμηλό κόστος των διεθνών κλήσεων.

– Εκπτώσεις: Κερδίστε ακόμη περισσότερο με το “πακέτο” Super Savers στους αριθμούς που καλείται τακτικά.

– Αξιοπιστία: Βιώστε την τέλεια συνομιλία με τους φίλους και συγγενείς χάρη στην άριστη ποιότητα HD κλήσεων μέσω WiFi.

– Δωρεάν συνομιλίες: Συνομιλήστε με άλλους χρήστες της εφαρμογής Talk με μηδενικό κόστος.

Η Lebara
Η Lebara είναι μια παγκόσμια εταιρεία τηλεπικοινωνιών που παρέχει υψηλής ποιότητας, χαμηλού κόστους κινητές υπηρεσίες και προϊόντα προς τους μετανάστες σε όλο τον κόσμο δίνοντάς τους την αίσθηση του ανήκειν όπου κι αν βρίσκονται Οι ανάγκες των πελατών οδήγησαν στην επίτευξη ταχείας ανάπτυξης, δεδομένου ότι η Lebara ιδρύθηκε το 2001 και σήμερα διαθέτει 5 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες. Επίσης, έχει αναγνωριστεί για την πλήρη και με κατανόηση εξυπηρέτηση των πελατών της και το τηλεφωνικό κέντρο του Λονδίνου εξυπηρετεί όλες τις ευρωπαϊκές επιχειρήσεις, με προσωπικό που μιλάει άπταιστα περισσότερες από 20 γλώσσες. Θεωρείτε δε σαν ένα από τα πιο επιτυχημένα σε MVNO (Mobile Virtual Network Operator) στην Ευρώπη.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις