Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ποιοι ήταν οι ταχύτερα αναπτυσσόμενοι startup τομείς το 2014;

Το Cloud Computing βρέθηκε στην κορυφή της κατάταξης έρευνας με τίτλο «Startup Traction Report 2014» που διενήργησε η Mattermark σχετικά με τους 10 ταχύτερα αναπτυσσόμενους startup τομείς για το 2014.

Σε απόσταση ακολουθούν οι τομείς των analytics, των οικονομικών, του Internet of Things, των εφαρμογών λογισμικού για μεγάλες επιχειρήσεις, της εν γένει ανάπτυξης λογισμικού, της εκπαίδευσης, του marketing, της διαφήμισης και της ασφάλειας των πληροφοριακών συστημάτων. Προκειμένου να καταλήξει στην σχετική κατάταξη, η Mattermark «μέτρησε» την ανάπτυξη ενός τομέα εξετάζοντας την πορεία των μεμονωμένων startups, λαμβάνοντας υπόψιν τους μοναδικούς επισκέπτες των website σε μηνιαία βάση, τα εβδομαδιαία mobile downloads, τα social media metrics, τον αριθμό των υπαλλήλων, καθώς επίσης και την χρηματοδότηση του μετοχικού κεφαλαίου τους.

Σημειώνεται πως η Mattermark δραστηριοποιείται στην οργάνωση των πληροφοριών που προέρχονται από τις επιχειρήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, έτσι ώστε να βοηθήσει αποτελεσματικά τους επαγγελματίες να δίνουν απαντήσεις σχετικά με εταιρείες με τις οποίες ενδεχομένως να ενδιαφέρονται να συνάψουν επιχειρηματικές συνεργασίες.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις