Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Εργαλεία και πλεονεκτήματα του mobility παρουσίασε η Microsoft Ελλάς

H Microsoft Ελλάς, πραγματοποίησε στις 22 Απριλίου 2015, την εκδήλωση Microsoft Mobility Day, στο Balux Cafe: The House Project, η οποία είχε ως στόχο να αναδείξει τα πλεονεκτήματα του mobility με τη δύναμη που προσφέρει το cloud. Οι προσκεκλημένοι, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να δουν στην πράξη, μια σειρά από τα πιο καινοτόμα εργαλεία και τις πιο σύγχρονες λύσεις που προσφέρουν τα προιόντα και οι υπηρεσίες της  Microsoft, με σκοπό να βελτιώσουν και να διευκολύνουν την καθημερινότητα των ανθρώπων, είτε βρίσκονται στο γραφείο, είτε στο σπίτι είτε εν κινήσει.

Στελέχη της Microsoft Ελλάς από διάφορα τμήματα της εταιρίας, παρουσίασαν μέσα από διαφορετικές ενότητες και μέσω ειδικών workshops, συσκευές, υπηρεσίες, εργαλεία και εφαρμογές της Microsoft, που επιτρέπουν στον χρήστη να είναι πιο παραγωγικός οπουδήποτε  και αν βρίσκεται, οποιαδήποτε στιγμή.

Περισσότεροι από 200 συνεργάτες, πελάτες της Microsoft αλλά και δημοσιογράφοι, έδωσαν το παρών στην εκδήλωση, και απόλαυσαν την αυτονομία που προσφέρουν οι λύσεις mobility, μέσα από πέντε θεματικές ενότητες που φιλοξενήθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους.

Στην ενότητα “One Microsoft Story, Working OOO”, παρουσιάστηκαν εφαρμογές και προγράμματα που αυξάνουν την παραγωγικότητα ενός εργαζόμενου από οποιοδήποτε σημείο, όπως το Office 365, ενώ στην ενότητα “Work-Life Balance”, ξεχώρισαν χρήσιμες και διασκεδαστικές εφαρμογές. Παράλληλα, οι λάτρεις του Xbox One, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα νέα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά και τις εφαρμογές που διαθέτει η κονσόλα, όπως είναι το Skype, μέσα από την ενότητα “Play & More”. Επιπλέον, μέσα από την ενότητα “Live More” οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν την εκτέλεσή μιας συνταγής από τη γνωστή food blogger Madame Ginger, με τη βοήθεια της εφαρμογής “Food & Drink”, ενώ μέσω της εφαρμογής “Health & Fitness” ενημερώθηκαν για το πώς μπορούν να γυμνάζονται από οποιαδήποτε σημείο και να έχουν το έλεγχο του δικού τους εξατομικευμένου προγράμματος

Επίσης, ειδικό workshop πραγματοποιήθηκε και για τις λύσεις Ιmaging, οι οποίες επιτρέπουν στον χρήστη, μέσω μιας σειράς εφαρμογών, να βγάλει φωτογραφίες, να τις επεξεργαστεί, να τις μοιραστεί και να τις οργανώσει. Τέλος, στην ενότητα “Safe Kids Safe Content”, παρουσιάστηκαν οι ρυθμίσεις του parental control, μέσω των οποίων οι γονείς μπορούν από οποιαδήποτε σημείο, οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή να παρακολουθούν την πλοήγηση των παιδιών τους στο διαδίκτυο, έχοντας τη δυνατότητα να τα προστατέψουν από ακατάλληλο online περιεχόμενο.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις