Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το ALBA φιλοξένησε το Business Innovation Forum του Association of MBA’s

Στις 25 και 26 Ιουνίου 2015 το ALBA φιλοξένησε στις εγκαταστάσεις του το Business School Innovation Forum, μία ετήσια διοργάνωση του Association of MBA’s.

Στις δύο ημέρες των εργασιών υπήρξε ζωντανός διάλογος ανάμεσα σε ομιλητές και συμμετέχοντες που έρχονταν από Business School όλου του κόσμου. Κύριο μέλημα των διοργανωτών και των ομιλητών ήταν να οριστεί το στίγμα των εξελίξεων της μεταπτυχιακής εκπαίδευσης, ώστε οι προτάσεις και οι ιδέες να έχουν άμεση εφαρμογή.

Η θεματολογία που καλύφθηκε ήταν ευρεία, παρόλα αυτά η συζήτηση επικεντρώθηκε αρκετά πάνω στην ανάγκη για καινοτομία και νέα μέσα τεχνολογίας. Επίσης, ένα άλλο θέμα που θίχτηκε από τους ομιλητές του εταιρικού κόσμου και αποτέλεσε αντικείμενο διαλόγου, ήταν πως οι ανάγκες των σύγχρονων εταιριών δεν ταιριάζουν απόλυτα με τις γνώσεις και τις δεξιότητες των υποψηφίων. Συνολικά, μέσα από τις παρουσιάσεις αλλά και τον διάλογο των συμμετεχόντων, προέκυψαν τα τελευταία trends σε ότι έχει να κάνει με τις σπουδές του ΜΒΑ.

Στα πλαίσια της επίσκεψης του Association of MBAs στη χώρα μας, διοργανώθηκε και πάλι στις εγκαταστάσεις του ALBA στις 24/6, το AMBA Social, ένα ανοικτό event που έφερε κοντά αποφοίτους MBA από σχολές στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό που είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για τις κοινές τους εμπειρίες και την εκπαίδευσή τους.

Το Association of MBA’s αποτελεί έναν από τους πιο αξιόπιστους φορείς πιστοποίησης προγραμμάτων MBA έχοντας αξιολογήσει και πιστοποιήσει τα μεγαλύτερα και Business Schools παγκοσμίως.

Το forum, το οποίο πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις διαφορετικού Business School κάθε χρονιά, απευθυνόταν σε στελέχη τμημάτων career και program managers και είχε ως κύριο θέμα τις τελευταίες εξελίξεις πάνω στην μεταπτυχιακή εκπαίδευση και συγκεκριμένα πάνω στο MBA.

Το ALBA Graduate Business School at The American College of Greece είναι ένα από τα δύο ιδρύματα που φέρουν την πιστοποίηση του Association of MBA’s στην Ελλάδα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις