Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

H httpool “πρεσβευτής” του LinkedIn στην Ελλάδα

Μια ακόμη σημαντική εκπροσώπηση social media έρχεται να προστεθεί στο portfolio της httpool.

httpoolΣυγκεκριμένα, η httpool ανακοίνωσε την συνεργασία της με το LinkedIn έχοντας την αποκλειστική εμπορική αντιπροσώπευση σε 17 χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης (ΚΕΑ) συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας. Έτσι οι διαφημιζόμενοι και τα media agencies έχουν πλέον τη δυνατότητα να συνεργαστούν με την httpool Hellas και να διαφημιστούν στο LinkedIn.

Σημειώνεται ότι τo LinkedIn αποτελεί σήμερα, το μεγαλύτερο επαγγελματικό μέσο κοινωνικής διαδικτύωσης παγκοσμίως, με περισσότερους από 384 εκατομμύρια χρήστες σε όλον τον κόσμο, σε πάνω από 200 χώρες και περιφέρειες. Ο αριθμός των χρηστών αυξάνεται με εντυπωσιακούς ρυθμούς, ενώ εκατομμύρια επαγγελματίες χρησιμοποιούν το LinkedIn σε όλη την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη.

Ο Fredrik Bernsel, Sales Director EMEA, σε ανακοίνωση του αναφέρει: «Θέλαμε να επεκτείνουμε τις υπηρεσίες μας και να καλύψουμε τους διαφημιζόμενους της περιφέρειας οι οποίοι μπορούν πλέον να επωφεληθούν από το εκτεταμένο δίκτυο εγγεγραμμένων επαγγελματιών σε όλες τις χώρες της ΚΑΕ. Επιλέξαμε την httpool ως τον αποκλειστικό εμπορικό αντιπρόσωπο μας, λόγω της ισχυρής γεωγραφικής της παρουσίας κατά μήκος αυτών των αγορών και τις σημαντικές συστάσεις για την εταιρεία».

«Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας με το LinkedIn, καθώς ταιριάζει απόλυτα στο εταιρικό φάσμα δραστηριοτήτων της httpool. Τα προϊόντα του LinkedIn πλέον παρέχουν στις εταιρείες όλης της περιφέρειας, την δυνατότητα να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους, επωφελούμενοι από το αποκλειστικό δίκτυο κορυφαίων επαγγελματιών, αυξάνοντας τις δυνατότητες στόχευσης και τα δημιουργικά (ad formats)», εξήγησε ο ιδρυτής και CEO της httpool Aljosa Jenko.

Ο Βαγγέλης Ματιάτος, Managing Director της httpool Hellas, επισημαίνει “τη σημαντική κάλυψη ενός κενού στην αγορά σχετικά με την δυνατότητα επικοινωνίας B2B. Το LinkedIn, είναι ένα από τα δημοφιλέστερα International Social Media, με κοινό επαγγελματίες κάθε αγοράς, κοινό που δύσκολα μπορείς να στοχεύσεις με άλλα media”.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις