Επενδύσεις 100 εκατ. δολ. στην Αφρική από την KKR

Newsroom
0'

Σε επενδύσεις συνολικού ύψους 100 εκατ. δολ. αναμένεται να προχωρήσει στην Αφρική, μέσα στον επόμενο χρόνο, το αμερικανικό επενδυτικό fund KKR.

Η KKR αναμένεται να εστιάσει στους τομείς της αγροκαλλιέργειας και της τεχνολογίας τροφίμων, της ενέργειας και των κατασκευών, όπως είπε ο Ντομινίκ Λαφόντ, ειδικός απεσταλμένος του fund στη Δυτική Αφρική.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
ΑπόNewsroom
Ακολουθήστε
Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.