Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Πετυχημένο GreenHouse από το VentureGarden και το In Situ στην Καλαμάτα

Εντυπωσιακή συμμετοχή και έντονο ενδιαφέρον χαρακτήρισαν το τριήμερο GreenHouse που διοργανώθηκε από το In Situ και το Venture Garden από τις 27 έως και τις 29 Νοεμβρίου 2015 στην Καλαμάτα.

Επρόκειτο για ένα δωρεάν εντατικό εκπαιδευτικό τριήμερο που βοήθησε τους συμμετέχοντες να έρθουν πιο κοντά στην επιχειρηματική σκέψη και δράση. Σκοπός του GreenHouse να βοηθήσει όλους όσους είχαν μια επιχειρηματική ιδέα την οποία επιθυμούσαν να εξελίξουν, προκειμένου να μειώσουν το ρίσκο και να αυξήσουν τις πιθανότητες επιτυχίας. Στο εν λόγω τριήμερο εξετάστηκε κάθε ιδέα σε βάθος και έγινε η προετοιμασία μιας τελικής παρουσίασης, ενός pitch. Όσο για τους συμμετέχοντες που παρουσίασαν τις καλύτερες ιδέες, έχουν τη δυνατότητα να συνεχίσουν στο πλήρες εκπαιδευτικό πρόγραμμα του VentureGarden στην Αθήνα παρακολουθώντας από απόσταση (distance learning).

Στο GreenHouse της Καλαμάτας συμμετείχαν ο angel investor Θοδωρής Μουλός, η Βίκυ Ντάλλας (9AM Media Labs, startup.gr), ο Ηλίας Σκενδερίδης (In Situ, Warr), η Χριστίνα Στριμπάκου (LIÁ), ο Ιπποκράτης Παπαδημητράκος (Mataora) και ο Θοδωρής Σπηλιώτης (ESURVEY).

Υπενθυμίζεται πως το VentureGarden αποτελεί το δημιούργημα των δύο κορυφαίων business schools της Ελλάδας, του ALBA Graduate Business School at The American College of Greece στην Αθήνα και του Anatolia School of Business στη Θεσσαλονίκη. Πραγματοποιείται δε, με την υποστήριξη του The Hellenic Initiative.

!!!KALAMATA_STARTUPPER

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις