Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Σημαντικές καινοτομίες στη φετινή Innovation Day

Περισσότεροι από 230 πελάτες, συνεργάτες και στελέχη της Coca-Cola Τρία Έψιλον, έλαβαν μέρος στο Innovation Day της εταιρείας, που αποτελεί την καθιερωμένη ετήσια συνάντηση καινοτομίας που διοργάνωσε η εταιρεία το διήμερο 7 – 8 Δεκεμβρίου.

Ειδικά γι’ αυτό το διήμερο, δημιουργήθηκε μια «εικονική» αγορά με αντιπροσωπευτικά κανάλια, όπως ένα super market, ένα cafe – bar, ένα σημείο γρήγορης εξυπηρέτησης και ένα αρτοποιείο.

innovation day @ the hub

Μέσα από τη διαδρομή των συμμετεχόντων σε αυτά τα κανάλια σε διαδοχικά γκρουπ, στελέχη και πελάτες, γέννησαν νέες καινοτόμες ιδέες και ανακάλυψαν ποια είναι η καλύτερη δυνατή ενεργοποίηση σε κάθε σημείο.

Επίσης ανέλυσαν τί λειτουργεί πιο αποτελεσματικά βάσει της εμπειρίας τους και πώς μπορούν μαζί να αναπτύξουν περισσότερο τα σημεία πώλησης.

Στην τρίτη του χρονιά φέτος, το Innovation Day μεγάλωσε ακόμη περισσότερο, προβάλλοντας περισσότερα κανάλια αγοράς ενώ υποδέχθηκε περισσότερους πελάτες από διαφορετικά κανάλια αγοράς. Ανάμεσά τους ήταν φέτος και φοιτητές, που σε συνέχεια ενός διαγωνισμού στον οποίο συμμετείχαν, είχαν την ευκαιρία να παρευρεθούν στη διοργάνωση, προσφέροντας με τις καινοτόμες ιδέες τους μια φρέσκια ματιά στον κλάδο.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις