Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Πληρωμή τελών κυκλοφορίας σε τουλάχιστον 600 Viva Wallet Spots πανελλαδικά!

Την δυνατότητα σε όλους τους πολίτες να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας μηχανών και αυτοκινήτων εύκολα και γρήγορα στους πλέον των 600 εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους της, σε ολόκληρη τη χώρα εξασφαλίζει η Viva Payments σε συνεργασία με την Eurobank.

Μάλιστα, ο πελάτης βρίσκει το κοντινότερο σε αυτόν κατάστημα μέσω του vivawallet.com ή της εφαρμογής Viva Wallet App, δίνει στο ταμείο τα στοιχεία που θα του ζητηθούν και εξοφλεί τα τέλη κυκλοφορίας του λαμβάνοντας τη νόμιμη απόδειξη γρήγορα και δίχως να χρειάζεται να περιμένει σε πολύωρες ουρές!

Στα Viva Wallet Spots, εκτός από τα τέλη κυκλοφορίας, ο καταναλωτής μπορεί επίσης να εξοφλήσει τις οφειλές του σε εταιρίες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, ενέργειας και ύδρευσης, στο δημόσιο, σε ασφαλιστικά ταμεία, να πληρώσει τα τέλη διοδίων, υποχρεώσεις προς Δήμους, ασφαλιστικές εταιρείες κ.ά.

Τέλος, υπογραμμίζεται πως η Viva Payments αποτελεί Ίδρυμα Πληρωμών αδειοδοτημένο από την Τράπεζα της Ελλάδος, με σκοπό την παροχή Υπηρεσιών Πληρωμών στο σύνολο των χωρών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (σύνολο 31 χώρες). Η δε πλατφόρμα πληρωμών της Viva Payments διαθέτει τις απαιτούμενες πιστοποιήσεις που επιβάλλονται από τους Διεθνείς Οργανισμούς, εφαρμόζοντας το σύνολο των σύγχρονων προτύπων ασφάλειας συναλλαγών.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις