Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Startups και Τουρισμός: Το πραγματικό Ελληνικό Success Story?

Την εποχή που διεθνώς η τάση των startup τα οποία προκαλούν τις αγορές και τους επενδυτές κυριαρχείται από εγχειρήματα σε FinTech και ψηφιακή υγεία, ένα σημαντικό πλεονέκτημα της ελληνικής οικονομίας μένει στην πράξη εν υπνώσει, ενώ θα μπορούσε να είναι ένας ισχυρός μαγνήτης προσέλκυσης επενδύσεων.

Η δραστηριοποίηση νέων καινοτόμων προϊόντων και επιχειρηματικών προσπαθειών στον χώρο του Τουρισμού, ενός κλάδου ιδιαίτερα παραγωγικού στην Ελλάδα του χθες και σίγουρα του αύριο, υπάρχει αλλά είναι υποτονική, αν κάποιος ήθελε να είναι πραγματικά ειλικρινής.

Πολλά και ενδιαφέροντα νέα προϊόντα και υπηρεσίες έχουν αναπτυχθεί και παρουσιαστεί τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, που αφορούν το τουριστικό προϊόν σε επίπεδο Apps κυρίως, αλλά το πραγματικό δυναμικό παραμένει ανεκμετάλλευτο.

Στο πλαίσιο της Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας – Startup Europe Week, η Ελληνική Ένωση Νεοφυών Επιχειρήσεων (ΕΕΝΕ) σε συνεργασία με το Startupper.gr θα διοργανώσει σχετική εκδήλωση την Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2016, 6 το απόγευμα,  στο Orange Grove, με θέμα “Startup και Τουρισμός: Το πραγματικό Ελληνικό Success Story?”.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα συναντηθούν ορισμένα από τα πιο ενεργά και ενδιαφέροντα startups του Ελληνικού Τουρισμού, θα παρουσιαστούν οι καλές πρακτικές και οι προκλήσεις που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι δημιουργοί τους. Κυρίως όμως θα συζητηθεί, με παρουσία ειδικών στον Τουρισμό, θεσμικών φορέων και μελλοντικών Startupers η δυναμική του κλάδου, καθώς και η στόχευση σε νέα χαρακτηριστικά που ζητάει ο καταναλωτής σε μία αγορά που δεν παύει να είναι το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της Ελληνικής Οικονομίας!

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων θα μιλήσουν οι:
– Θεόδωρος Θεοδωρόπουλος, Co-Founder/CEO της HotelGenius
– Νίκος Αναγνώστου, Founder/CEO της Discoveroom 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις