Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Grammateia.gr: Η κρυμμένη δύναμη του Customer Care

Το Customer Care των διαδικτυακών επιχειρήσεων είναι ένας ιδιαίτερα κρίσιμος τομέας για τις συγκεκριμένες επιχειρήσεις, μιας και από τη λειτουργία του επηρεάζονται τόσο οι πωλήσεις των εν λόγω επιχειρήσεων, όσο και η εμπειρία των πελατών τους.

Ωστόσο, η σωστή αντιμετώπιση της λειτουργίας ενός Customer Care απαιτεί επαγγελματική εμπειρία, και τέτοια έρχεται να προσφέρει η Grammateia.gr.

Τα e-shops που αναθέτουν το Customer Care τους στη Grammateia.gr γίνονται γνωστά στην αγορά και παίρνουν βραβεία ελληνικά και διεθνή, αυξάνουν το τζίρο τους, μειώνουν το λειτουργικό τους κόστος γιατί η Grammateia.gr λειτουργεί το Customer Care τους με σύστημα ποιότητας ISO 9001, με εξοπλισμό ποιότητας και προδιαγραφών best-in-class και γιατί θέλει πραγματικά να συμβάλλουμε ώστε οι πελάτες μας να είναι οι καλύτεροι στον κλάδο τους ό,τι και αν κάνουν.

Tα τηλεφωνήματα απαντώνται πάντοτε από έμπειρες agent, και δεν χάνεται ποτέ ούτε μια παραγγελία.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή, καθώς με μια απλή σύνδεση στο σύστημα της επιχείρησης – πελάτη, η Grammateia.gr καταχωρεί άμεσα στη φόρμα παραγγελιών του e-shop, βλέπει που βρίσκονται οι παραγγελίες, ενημερώνει τους πελάτες της επιχείρησης, καταχωρεί κλήσεις βλαβών ή παραπόνων, αιτήματα επιστροφής χρημάτων, αιτήματα προσφορών ή σχόλιο του πελάτη με όνομα και τηλέφωνο επικοινωνίας.

Για όλα τα παραπάνω η επιχείρηση – πελάτης ενημερώνεται πάντα σε real time. Η δε δυναμική του e-shop είναι ανάλογη με τον όγκο δουλειάς που η επιχείρηση επιλέγει να δώσει outsource στη Grammateia.gr, και όλα αυτά με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 211.189.3.888.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις