Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Startup Europe Week στη Κύπρο: Fintech Now and the Future

Στα πλαίσια της πανευρωπαϊκή εβδομάδας Startup πραγματοποιήθηκε στην Λεμεσσό το πρώτο Fintech Forum με διοργανωτή το DisruptCyprus με μεγάλη επιτυχία.

Το πρώτο μέρος αφιερώθηκε στο οικοσύτημα των Startups με ομιλητές προερχόμενους απο incubators και accelerators αλλά και απο δυο κυπριακά startup: Diyful kαι Prediti.
H Diyful
προσφέρει όλα τα απαραίτητα εργαλεία και πληρφοορίες για όσους ασχολούνται με ιδιοκατασκευές στο σπίτι και το DIY (Do It Yourself) γενικά. H Prediti είναι μια υπηρεσία ανάλυσης της συμπεριφοράς και των συνηθιών των πελατών μιας επιχείρησης, μέσω δεδομένων απο τo εκάστοτε CRM, έτσι ώστε να μπορεί να γίνει συγκεκριμένη στόχευση marketing για επαναλαμβανόμενες πωλήσεις.

Το δεύτερο μέρος αφορούσε το δραστήριο τομέα του Fintech με ομιλίες συντακτών του χώρου ενώ το τρίτο μέρος οι ομιλίες για το ίδιο θέμα περιελάμβαναν ειδικούς και εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του FinTech.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης μπορείτε να το βρείτε εδώ, ενώ οι παρουσιάσεις υπάρχουν βιντεοσκοπημένες στο Periscope και στη σελίδα του διοργανωτή στο Facebook.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις