Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η μεγαλύτερη μάχη των startups επιστρέφει στην Αθήνα και στο Get in the Ring

Για 5η συνεχή χρονιά διοργανώνεται στην Ελλάδα το Get In The Ring, ένας διαφορετικός διαγωνισμός για startups με επίκεντρο τη δικτύωση, τις επιχειρήσεις και τις επενδύσεις. Πρόκειται για μια διεθνή μάχη επενδύσεων που δίνει την ευκαιρία σε startups να διαγωνιστούν στην αρένα του παγκόσμιου Ring, παρουσιάζοντας την επιχειρηματική τους ιδέα και διεκδικώντας χρηματοδότηση.

Ο Περιφερειακός Τελικός του Get In the Ring θα διεξαχθεί στις 24 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 18.30 στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων (Αεροφυλάκιο 1) με την συμμετοχή των καλύτερων startups της Νότιας Ευρώπης (Ελλάδα, Ισραήλ, Ιταλία, Κόσοβο κ.α), τα οποία θα ταξιδέψουν στην Αθήνα για να διεκδικήσουν τη θέση τους στο διεθνή τελικό που θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Συνεδρίου Επιχειρηματικότητας 2016 στην Κολομβία.

Το Get In The Ring είναι ένα μοντέλο παρουσίασης επιχειρηματικών ιδεών σε πιθανούς επενδυτές κατά το οποίο δύο startups παρουσιάζουν τις ιδέες τους ταυτόχρονα, πάνω σε ενα Ring και ονομάζεται «μάχη». Κάθε επιχειρηματίας θα έχει στην διάθεσή του μόλις 2,5 λεπτά για να πείσει τους κριτές για την πληρότητα της ιδέας του.

Σκοπός του Get In The Ring είναι να φέρει σε επαφή φιλόδοξους επιχειρηματίες με επενδυτές, επιτυχημένους επιχειρηματίες, δυνητικούς πελάτες και συνεργάτες. Πρόκειται για μια μοναδική διαδικασία παρουσίασης επιχειρηματικών ιδεών (pitch) που προσφέρει την δυνατότητα σε startups από όλο τον κόσμο να ξεφύγουν από το κατεστημένο και να διεκδικήσουν δημιουργικά επενδύσεις και προβολή διεθνούς βεληνεκούς μπροστά σε κριτές και ζωντανό κοινό.

Στην Ελλάδα το Get in the Ring, που διοργανώνεται από τους Industry DisruptorsGame Changers (IDGC), έχει αναδείξει startups όπως το Cookisto (νυν Forky), την ikiosk (νυν Intale), το Truckbird (νυν Nestcargo) και την Nanuka.

Ο διαγωνισμός Get in the Ring είναι αναγνωρισμένος από την Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας και διεξάγεται πλέον σε 80 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον τελικό δωρεάν με προεγγραφή στο eventbrite

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις