Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Συνεργασία Yuboto – ParkAround για αποστολή SMS στάθμευσης

Τη Yuboto επέλεξε η ParkAround ως βασικό συνεργάτη για την αποστολή των SMS επιβεβαίωσης στάθμευσης. Η ParkAround μετά από μία δοκιμαστική περίοδο διασύνδεσης των δυο συστημάτων, επέλεξε το API αποστολής SMS της Yuboto προκειμένου να στέλνει αυτοματοποιημένα μηνύματα που αφορούν στις κρατήσεις θέσεων στάθμευσης των πελατών της.

Το ParkAround είναι μία δωρεάν εφαρμογή που βρίσκει parking στην Αθήνα (εντός πόλεως, αεροδρόμιο και λιμάνια) σε περισσότερους από 100 χώρους στάθμευσης σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

O Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Εμπορικός διευθυντής της Yuboto δηλώνει σχετικά: “Η ParkAround είναι μία καινοτόμος υπηρεσία που σου δίνει την δυνατότητα να βρεις parking εύκολα γρήγορα και κυρίως οικονομικά. Οι υπηρεσίες αυτές, ανήκουν στην νέα γενιά υπηρεσιών που υλοποιούνται μέσω κινητού, μία γενιά ιδιαίτερα απαιτητική σε ότι αφορά την άμεση, έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των πελατών της. H Yuboto ανταποκρίθηκε με επιτυχία στις δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν και έχει την χαρά να καλωσορίζει την ParkAround στη μεγάλη οικογένεια των πελατών της.”.

Ο Γιάννης Κατσιώτης, C.E.O. της ParkAround μας ενημερώνει σχετικά:”Τα αυτοματοποιημένα μηνύματα είναι απαραίτητο εργαλείο της δουλειάς μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Προσπαθούμε συνεχώς να βελτιωνόμαστε και να τελειοποιούμε τις υπηρεσίες μας. Ο κάθε πελάτης θα λαμβάνει το μήνυμα που του αντιστοιχεί ώστε να είναι απόλυτα ενημερωμένος και ευχαριστημένος. Ευχαριστούμε τη Yuboto και είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε μια άψογη συνεργασία.”.

Η Yuboto είναι μια ελληνική εταιρεία ανάπτυξης και παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών mobile marketing, προηγμένων τηλεπικοινωνιακών λύσεων και λύσεων mServices, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Στο τομέα του mobile marketing, η Yuboto δραστηριοποιείται με τις υπηρεσίες SMS & MMS Marketing, 2-Way SMS  Video Messages και Yuboto Email Account.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις