Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

20 εκατ. ευρώ για πλατφόρμα crowdfunding επενδύσεων ακινήτων

Στο δεύτερο γύρο χρηματοδότησης η Property Partner συγκέντρωσε περίπου 20 εκατ. ευρώ με την Octopus Ventures να ηγείται του συγκεκριμένου γύρου, φτάνοντας τα 29 εκατ. ευρώ συνολικής χρηματοδότησης.

Η Property Partner προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους του ενδιαφερόμενους να επενδύσουν σε ακίνητα στο Ηνωμένο Βασίλειο μέσω μιας πλατφόρμας Crowdfunding. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα και μικρά ποσά μπορούν να επενδυθούν και φυσικά να υπάρχει το αντίστοιχο όφελος από το ενοίκιο αλλά και από τη μεταπώληση, αρκεί βέβαια να μην πέσουν οι τιμές των ακινήτων.
property partnerΟ Dan Gandesha, 33 ετών, CEO της Property Partner, ανάφερε ότι “Αυτή η σημαντική επένδυση είναι μια μεγάλη ψήφος εμπιστοσύνης στο επιχειρηματικό μας μοντέλο και στο όραμά μας να κάνουμε την αγορά ακινήτων καλύτερη για όλους”, ενώ συμπλήρωσε ότι “Η νέα χρηματοδότηση θα βοηθήσει στην επίτευξη του στόχου μας να γίνουμε ένα παγκόσμιο χρηματιστήριο της αγοράς ακινήτων”.

Ο Jo Oliver, investment director στην Octopus Ventures, ανέφερε ότι “Η κτηματομεσιτική αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου αγγίζει σε μέγεθος τα 5,75 τρις λίρες και με εξαίρεση την υπηρεσία Zoopla δείχνει να έχει μείνει πίσω στα νέα δεδομένα. Η Property Partner είναι μια από τις εταιρείες που θα ηγηθούν στην τεχνολογική επανάσταση της κτηματομεσιτικής αγοράς”.

Η Property Partner ιδρύθηκε το 2015 και αριθμεί ήδη 6.200 πελάτες.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις