Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Πρόγραμμα στήριξης νέων με 12μηνη έμμισθη απασχόληση στον Όμιλο ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ

Σε μια περίοδο που η ανεργία αποτελεί για τους νέους στην Ελλάδα ένα μεγάλο πρόβλημα, ο Όμιλος ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ σχεδίασε και ανακοινώνει μια πρωτοβουλία που ως στόχο έχει τη στήριξη της νέας γενιάς.

Πρόκειται για το πρόγραμμα 12μηνης έμμισθης απασχόλησης «ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ» το οποίο έχει ως στόχο να δημιουργήσει ευκαιρίες εργασίας για νέους ικανούς ανθρώπους που αναζητούν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα σε ένα απαιτητικό επαγγελματικό περιβάλλον.

Ο Όμιλος ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, με την πρωτοβουλία «ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ», η οποία έρχεται ως επόμενο βήμα του προγράμματος «Μηχανικοί στην Πράξη», απευθύνεται σε νέους μέχρι 28 ετών και φιλοδοξεί να δημιουργήσει μια ομάδα νέων εργαζομένων, οι οποίοι θα αποκτήσουν επαγγελματικές εμπειρίες στις ποικίλες οργανωτικές δομές των εταιρειών του Ομίλου, σε πραγματικές συνθήκες εργασίας.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα για 12μηνη έμμισθη απασχόληση στις διευθύνσεις Οικονομικών, Χρηματοοικονομικών, Εμπορική Διεύθυνση, Επικοινωνίας & Marketing, Ανθρώπινου Δυναμικού, Προμηθειών και Πληροφορικής του ομίλου καθώς και πρόσβαση σε εκπαίδευση, προκειμένου να εξελίξουν την τεχνογνωσία και τις ικανότητές τους αλλά και να διεκδικήσουν μία θέση εργασίας στις εταιρείες του Ομίλου.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν:

Πτυχίο ΑΕΙ
Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών
Μικρή (ως 1 έτος) ή και καθόλου εργασιακή εμπειρία
Άριστη γνώση της ελληνικής και αγγλικής γλώσσας
Άριστη γνώση MS Office
Όραμα και προσήλωση στην προσωπική τους ανάπτυξη
Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τη διαδικασία υποβολής βιογραφικού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ειδική ενότητα του προγράμματος στην ιστοσελίδα του Ομίλου: www.mytilineos.gr

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις