Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Open Coffee Μαΐου με “διεθνείς” προσκεκλημένους

Το αθηναϊκό Open Coffee επιστρέφει αυτή την Παρασκευή, 20 Μαΐου με ένα αμιγώς “διεθνές” line-up. 

– O Anthony Milonas, CTO, θα παρουσιάσει την Rabt, η οποία, με έδρα την Νέα Υόρκη και την Αθήνα, παρέχει σε μεγάλους publishers ολοκληρωμένες υπηρεσίες προσωποποίησης περιεχομένου, καθώς και τις σχετικές ευκαιρίες που δημιουργούνται στην αγορά.

– Ο Alex Loizou, συνιδρυτής, θα παρουσιάσει την Trouva, η οποία, με έδρα το Λονδίνο και την υποστήριξη επενδυτών όπως η Index, κάνει διαθέσιμα τα πιο ελκυστικά προϊόντα design από ανεξάρτητους παραγωγούς, ενώ θα αναφερθεί επίσης σε βιώματα από το βρετανικό οικοσύστημα.

– Ο Chrysanthos Chrysanthou, Principal στην Notion Capital, ένα fund ύψους $140m με έδρα το Λονδίνο και με στόχευση σε B2B SaaS που μετρά ήδη μία επένδυση στην Ελλάδα (Workable), θα μοιραστεί την δική του οπτική για το venture capital στην Ευρώπη, καθώς και τις προοπτικές που ανοίγονται για Έλληνες επιχειρηματίες.

Το Μουσείο Μπενάκη βρίσκεται στον αριθμό 138 της οδού Πειραιώς, 5 λεπτά από τον σταθμό του Κεραμεικού. Η προσέλευση για τον πρώτο καφέ ξεκινά στις 18.00, οι παρουσιάσεις στο αμφιθέατρο του Μουσείου στις 19.00.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις