Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

50.000 δολάρια για το έξυπνο χωνάκι παγωτού για δυο 14χρονους!

“Δεν είναι λίγες οι φορές που καθώς απολαμβάναμε το παγωτό χωνάκι αυτό έσταξε και εντός ολίγων λεπτών η απόλαυση είχε μετατραπεί σε μικρή καταστροφή, προσπαθώντας να καθαρίσουμε το παγωτό από τα δάχτυλα και τα ρούχα μας”.

Αυτό το πρόβλημα έρχεται να λύσει το Drip Drop, η πατέντα που σκέφτηκαν οι Sam Nassif και Oliver Greenwald, δύο 14χρονοι από το Κολοράντο των ΗΠΑ.

Οι δύο 14χρονοι ήρθαν με την ιδέα του DripDrop όταν ήταν 10 χρονών και διαπίστωσαν το πρόβλημα, βλέποντας μια μητέρα να προσπαθεί να καθαρίσει το παιδί της που του είχε στάξει το παγωτό! Το Drip Drop είναι ένα φαγώσιμο μπολάκι από γκοφρέτα γύρω από το χωνάκι και στο τέλος, για να συγκρατεί το λιωμένο παγωτό.

Sam Nassif _ Oliver Greenwald _
Οι δύο 14χρονοι Sam Nassif και Oliver Greenwald

Για την εφεύρεσή τους αυτή, η οποία σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε γύρω από έναν εκτυπωτή 3D, οι δύο νεαροί εξασφάλισαν επένδυση 50.000 δολαρίων, ύστερα από την εμφάνισή τους στο τηλεοπτικό σόου Shark Tank. Οι δύο φίλοι έλαβαν πατέντα σχεδιασμού το περασμένο έτος. Η ιδέα τους βρίσκεται σε εξέλιξη κι αναμένει να δούμε πότε θα είναι διαθέσιμη.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις