Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Content discovery διαφημίσεις από το Project Agora και το Taboola

To Project Agora, ένα διαφημιστικό marketplace που δραστηριοποιείται στην Κεντρική, Νοτιοανατολική Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, σε συνεργασία με τη Taboola, προσφέρει σε εκδότες και διαφημιζόμενους τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν την ανερχόμενη μορφή διαφήμισης και προώθησης περιεχομένου, το Content Discovery.

Για τους διαφημιζόμενους, το Content Discovery είναι ένα νέο είδος διαφήμισης το οποίο έχει τα πλεονεκτήματα στόχευσης του search advertising αλλά λειτουργεί αντίστροφα. Εν αντιθέσει με το search advertising είναι η διαφήμιση που βρίσκει τον καταναλωτή μέσω εξατομικευμένων προτάσεων με τη μορφή περιεχομένου στο ευρύ δίκτυο μέσων του Project Agora και όχι αντίστροφα. Με αυτόν τον τρόπο οι διαφημιζόμενοι αυξάνουν την κάλυψη της κάθε καμπάνιας τους, δίνοντας τη δυνατότητα σε δυνητικούς καταναλωτές να ανακαλύψουν τις υπηρεσίες, τα προϊόντα και τις ιστορίες του brand τους. Το μοντέλο αγοράς των συγκεκριμένων adunits είναι το cost per click.

Content_Discovery

Για τους εκδότες, το Content Discovery είναι ένας τρόπος να αυξήσουν τα διαφημιστικά τους έσοδα ενώ παράλληλα προωθούν το δικό τους περιεχόμενο δωρεάν αυξάνοντας το χρόνο παραμονής και τις σελίδες θέασης του κάθε επισκέπτη στα site τους.

«To content discovery αποτελεί πλέον τον τρίτο ισχυρό πόλο μαζί με το search και το social advertising στην παγκόσμια διαφήμιση. Ενσωματώνοντας την παγκόσμιας κλάσης τεχνολογία της Taboola στο Project Agora, παρέχουμε πλέον τη δυνατότητα σε διαφημιζόμενους και εκδότες στην Ελλάδα να δημιουργήσουν υψηλή κάλυψη για το περιεχόμενο τους καθώς και νέα έσοδα από την αύξηση της κίνησης στα sites τους.» δήλωσε ο Δημήτρης Τσουκαλάς, Διευθυντής Πωλήσεων του Project Agora στην Ελλάδα.

Το Project Agora είναι αυτόνομη εταιρεία (spin-off) του ομίλου εταιρειών TDG, ενός εκ των μεγάλων οργανισμών Digital Marketing στην Κεντρική / ΝΑ Ευρώπη και Μέση Ανατολή, και δέχτηκε πρόσφατα χρηματοδότηση από το Venture Friends.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις