Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Visibility.gr: το εργαλείο βελτίωσης της παρουσίας online για επιχειρήσεις

Η Netstudio, ένας πάροχος υπηρεσιών παρουσίας και προώθησης επιχειρήσεων στο διαδίκτυο, ανακοίνωσε σήμερα το Visibility.gr, μία πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα υπηρεσία, που δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τους επαγγελματίες του SEO, αλλά και κάθε διαχειριστή ή ιδιοκτήτη ιστοσελίδας, να βελτιώσουν την παρουσία τους online τους με στόχο την καλύτερη κατάταξή τους στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

Σχεδιασμένο αποκλειστικά για την ελληνική αγορά και βασισμένο σε εργαλεία και πλατφόρμα Open Source (MySQL, PHP, Drupal 7 και MongoDB για την αποθήκευση), το Visibility.gr καταγράφει την εμφανισιμότητα των ιστοσελίδων στην Google και επιτρέπει στις επιχειρήσεις:
– Να δουν την πορεία τους στην Google με μια ματιά.
– Να συγκρίνουν την κατάταξή τους σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
– Να προβούν σε διορθωτικές ενέργειες προκειμένου να βελτιώσουν τη θέση τους στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

«Η μέτρηση και αξιολόγηση της online παρουσίας έχει εξελιχθεί σε σημαντικό εργαλείο προώθησης και πωλήσεων για τις επιχειρήσεις, εφόσον τις βοηθά να βελτιώσουν την εμφανισιμότητα και την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας τους. Το Visibility.gr ήλθε για να καλύψει το κενό στην ελληνική αγορά και να παρέχει στον Έλληνα επιχειρηματία τη δυνατότητα να αυξήσει την ανταγωνιστικότητα της ιστοσελίδας του, απλά και γρήγορα. Η ανταπόκριση που έχει το εργαλείο είναι ενδεικτική της αυξανόμενης ανάγκης των επιχειρήσεων να απευθυνθούν πιο στοχευμένα και με ελάχιστο κόστος σε δυνητικούς πελάτες στη γεωγραφική περιοχή όπου δραστηριοποιούνται», σχολίασε ο Γιάννης Καράμπελας, συνιδρυτής της Netstudio.

Το Visibility.gr προσφέρει:
– Διαχρονική κατάταξη της ιστοσελίδας στην Google.
– Παρακολούθηση του ανταγωνισμού (σε ποιες θέσεις εμφανίζεται, σε σχέση με την επιχείρηση).
– Λέξεις-κλειδιά στις οποίες εμφανίζεται η επιχείρηση και στις οποίες είχε άνοδο, πτώση ή εξαφανίστηκε.
– Δεδομένα σχετικά με τη διαφήμιση στο AdWords.
– Συνολικό έλεγχο των τεχνικών προδιαγραφών του SEO.

Σήμερα το Visibility.gr παρακολουθεί πάνω από 130.000 αναζητήσεις και 1.200.000 ιστοσελίδες, ενώ έχει προσελκύσει περισσότερους από 4.000 χρήστες.

Η Netstudio προσφέρει σε νέους χρήστες τη δωρεάν χρήση του Visibility.gr για 15 ημέρες.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις