Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Διαγωνισμός για Startuppers από το ΙΕΚ Ακμη

Ο 1ος  Διαγωνισμός Καινοτόμου Επιχειρηματικής Ιδέας από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΑΚΜΗ, πραγματοποιείται αύριο, 31/5. στο Αμφιθέατρο “Οδυσσέας Ελύτης” στην οδό Κοδριγκτώνος 16 με τη συμμετοχή σπουδαστών και αποφοίτων του ΙΕΚ ΑΚΜΗ και του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, ηλικίας από 18 έως και 24 ετών.

Οι συμμετέχοντες στον Διαγωνισμό θα έχουν την ευκαιρία να καταθέσουν τις επιχειρηματικές τους ιδέες και προτάσεις σε θεματικά πεδία, τα οποία αφορούν στον Τουρισμό, στην Τεχνολογία, στο Ηλεκτρονικό Επιχειρείν, στις Υπηρεσίες Υγείας, στη Βιομηχανία – Μεταποίηση – Μόδα, στην Πράσινη Επιχειρηματικότητα και στην Κοινωνική Επιχειρηματικότητα.

Η Επιστημονική Επιτροπή του Διαγωνισμού, η οποία θα επιλέξει τις έξι πιο ολοκληρωμένες προτάσεις που θα κατατεθούν, θα παρέχει  εκπαίδευση στους διακριθέντες, σε θέματα Σχεδιασμού, Μεθοδολογίας, Κατάρτισης Επιχειρηματικού Σχεδίου, Χρηματοοικονομικού Σχεδιασμού, Start Up Funding και Παρουσίασης Επιχειρηματικών Ιδεών  σε Κοινό.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα μιλήσουν αρκετοί εκπρόσωποι του ελληνικού επιχειρηματικού οικοσυστήματος όπως και ιδρυτές Startups.

Η ώρα έναρξη της εκδήλωσης είναι 11 το πρωί και κρατήσεις θέσεων μπορούν να γίνουν εδώ.

ΙΕΚ_ΑΚΜΙ

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις